Tango si teatru cu zambetul pe buze

Tango si teatru cu zambetul pe buze
A fost si anul trecut Luna Tango la Craiova dar atunci n-am reusit sa ajung la eveniment. Am recuperat acum, la un excelent spectacol de muzica live, tango si teatru.

Am mai urmarit teatru forum sau teatru labirint, dar teatru tango este ceva cu totul deosebit, cu cateva ingrediente bine definite.
Cvartetul Passione
Cvartetul Passione (Diana Jipa si Cristina Denise Pasa (vioara), Madalina Penciu (violă) si Violeta Tuta-Popescu (violoncel) condus de Mariano Castro (pian) a asigurat fondul muzical.
tango argentinian
6 dansatori de tango argentinian (Lucian Stan si Raluca Aldea, Traian Ionescu si Anca Maria Ionescu, Laurentiu Lungianu si Maria Popa) au dansat pe rand sau impreuna, cu schimb de partenere si cu schimburi vizuale de replici intr-o succesiune imaginata de Vândă Stefănescu, regizor si coregraf al spectacolului.
tango contemporan
1 dansator de tango contemporan (Szasz Levente) a facut trecerea cu pasiune si umor intre scenele de teatru-tango.

La cele 3 ingrediente deja amintite se adauga pasiune, zambete si incrancenare, atat cat a fost cazul, toate adunate intr-o coregrafie de teatru-tango.
teatru-tango
Sala Filarmonicii Oltenia Craiova a fost plina, spectatorii savurand din plin spiritul latin si pasiunea tangoului argentinian.
aplauze si flori
Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va las cu 7 momente inregistrate din spectacolul Luna Tango la Craiova si cu observatia ca trebuie sa fiti in sala ca sa simtiti cu adevarat vibratia spectacolului.Daca aveti ocazia sa mergeti la Luna Tango, sa nu ezitati. Pana atunci va las cu mai multe imagini de la Luna Tango Craiova.

Spor incantator!

Etichete: , , , , ,