Vinuri oltenesti pe gustate si discutate

Vinuri oltenesti pe gustate si discutate
V-am tot spus despre degustarile de vinuri oltenesti de la Branzeturi cum se... cuVin. Acum aveti ocazia sa va convingeti singuri cat sunt de bune vinurile oltenesti in cadrul Salonul de vinuri şi produse tradiţionale de la Târgului Regional AGROTEX-AGRALIMENT, editia a XXV-a.

Vinurile de la

Vinju Mare
Vinju Mare
V.inc Dealurile Dranicului
V.inc
si
Domeniile Samburesti
Samburesti
le-am degustat deja si suntem prieteni buni iar Avincis urmeaza pe lista.
Avincis
Acum puteti si voi sa gasiti intr-un singur loc vinuri oltenesti din Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea. Vinurile se pot degusta, discuta si chiar cumpara in cadrul standurilor de la targ.
vinuri bulgaresti
Am vazut vinuri si la standurile "stranierilor" de la Camerele de Comerţ din Vidin – Bulgaria si Zajecar – Serbia, abia astept sa le zic Nazdráve si Ziveli!

Atentie, vinurile le puteti degusta dar daca vreti s-o luati pe ulei, aveti si aceasta posibilitate de calitate :)
ulei de calitate
Acestea fiind zise, targul este deschis la Casa Tineretului din Craiova in perioada 12 - 15 Mai:
Dupa un vin bun la primul etaj al Casei Tineretului parca se vad cu alti ochi si ofertele din cadrul targului DoljConstruct.
Targul DoljConstruct
Companii şi specialişti din domeni diferite (construcţii,  vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, instalaţii de încălzire şi climatizare,  mobilier pentru locuinţe,  birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie) sunt prezenti la Targul DoljConstruct.
Utilaje Agricole
In curtea Casei Tineretului s-au reunit producătorii de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, îngrăşeminte chimice pentru agricultură, material semincer, aparatură şi instalaţii pentru floricultură, viticultură, pomicultură, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii.

Intrarea este libera, dar pana cand va veti convinge singuri am surprins cateva imagini de la cele 2 targuri.

Spor vizitator!

Etichete: , , , , , ,