02 Iulie - Alerg pentru Spitalul Copiilor

02 Iulie - Alerg pentru Spitalul Copiilor
Pentru ca este foarte cald, dupa un sondaj pe grupul Craiova - Alerg pentru Spitalul Copiilor, ne-am decis ca alergarea de Sambata 02 Iulie sa inceapa la ora 09:00, in loc de ora 10:00 cum a fost pana acum.

Daca n-ati mai fost la evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor trebuie sa stiti ca este o initiativa a Asociatiei 1 Leu prin care se mediatizeaza strangerea de fonduri pentru constructia unui spital al copiilor din contributii private.

Nu este concurs, nu este cros, este un eveniment caritabil la care oricine poate alerga/merge/dona incepand de la 1 leu.

Craiovenii la "Alerg pentru Spitalul Copiilor"


Evenimentul se desfasoara in mai multe orase din Romania, Craiova depasind 1 an de cand s-a alaturat acestei initiative.

Uitandu-ma la alergarea din 04 Iunie tare mi-as mai dori o vreme ca atunci. Au fost cateva picaturi de ploaie dar asta nu ne-a impiedicat sa ne implicam.
Craiova - Alerg pentru Spitalul Copiilor
Si tu te poti implica online, invitandu-ti prietenii cu ajutorul evenimentului Facebook din primul link dar mai ales participand offline Sambata, 02 Iulie de la ora 09:00 in Gradina Botanica.

Romania la "Alerg pentru Spitalul Copiilor"


Evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor se desfasoara simultan in mai multe orase din Romania, pentru editia din 02 Iulie spunand prezent Bistrita, Bucuresti, Caransebes, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti, Sibiu, Tg. Mures si Timisoara.

Spor tuturor!

Etichete: , , ,