Bravo Simona si Monica ! Hai SiMonica!


Sursa foto: twitter.com/tlaenpix AGERPRES
Ieri am urmarit cu mare interes meciul de dublu dintre Simona Halep/Monica Niculescu vs. Katerina Bondarenko/Olga Savciuk.

Cu Monica mai experimentata la dublu si cu Simona relaxata dar in forma, echipa romaneasca s-a calificat cu 6 - 1, 6 - 3 in sferturile de finala la dublu la tenis feminin de la WTA Montreal.

Simona Halep in mare forma


Simona Halep o batuse deja pe Daria Gavrilova si era abonata la shot of the night. Chiar daca are mai putina experienta in meciurile de dublu, s-a vazut calitatea jucatoarei de tenis top 5 WTA.

Mi-a placut ca in timpul meciului de dublu am vazut-o pe Simona mereu cu zambetul pe buze, consultandu-se din ochi cu Monica si cerandu-i sfaturi atunci cand avea nevoie.

Monica Niculescu stralucitoare la fileu


Monica Niculescu a jucat meciul de dublu la doar 50 de minute dupa ce fusese invinsa  de Agnieszka Radwanska cu 6 - 1, 7 - 5.  Monica a trecut peste amaraciunea de la simplu, cand a condus cu 5 - 3 in setul doi dar a pierdut setul cu 5 - 7 si a stralucit in meciul de dublu.

Simona si Monica - shot of the night?


Inca n-au aparut imaginile dar Simona va fi cu siguranta in imaginile zilei si la meciul de dublu cu Monica Niculescu, c-asa-i in tenis :)

A fost un schimb prelungit de mingi, cu schimb de locuri, rasturnari de situatie si un ping-pong la fileu incheiat in favoarea romancelor.

La simplu cu Pliskova la dublu cu...?


Azi Simona Halep joaca la simplu cu Pliskova (meciul este in direct pe Dolce Sport 2 la 19:30) insa pentru a-si afla adversarele din sferturile de la dublu Simonicile au de asteptat rezultatul meciului dintre Caroline Garcia/Kristina Mladenovic si Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke.

Mi-as dori un meci cu perechea franceza Garcia/Mladenovic, Kiki fiind una dintre preferatele mele in WTA.

Pana atunci insa sa-i tinem pumnii in aceasta seara Simonei Halep si sa le uram succes Simonicilor (Simona + Monica) in meciurile urmatoare!

Spor(t)!

Etichete: , , ,