Caravana SMURD 8 Iulie - 30 Sept

Caravana SMURD 8 Iulie - 30 Sept
In perioada 8 Iulie - 30 Septembrie 2016 Caravana SMURD „Fii pregătit” parcurge 20 de localitati din Romania pentru pregatirea populatiei in cadrul unor cursuri de prim ajutor in situatii de urgenta.

Proiectul sustinut financiar de Fundatia Vodafone România cu 400.000 de euro si este lansat incepand de azi la Cluj Napoca, urmand sa parcurga intreaga tara atat prin marile orase cat si in mediul rural.

Centrul mobil SMURD in 20 de localitati


Centrul mobil construit pe structura unui tir are o sală de de clasa pentru 40 de persoane si este dotat cu echipamentele medicale şi de prim ajutor in situatii de urgenta. Prin situatii de urgenta intelegem cutremure, inundatii, alunecări de teren si incendii.
Centrul mobil SMURD
Cursurile si demonstratiile sunt sustinute de formatori specializati din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, acestia avand la indemana dispozitive portabile si simulatoare ce permit instruirea eficientă a cursantilor in cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Inscriere online la cursurile Caravanei SMURD


Inscrierile online la Caravana SMURD va asteapta, tot aici fiind disponibil si programul caravanei si sosirile in localitati.
cursurile SMURD
Intervalele orare in care sunt programate cursurile sunt flexibile (10:00, 12:00, 14:00, 16:00) astfel incat sa fie disponibile pentru toate persoanele interesate. Cursurile se adreseaza atat populatiei cat si profesionistilor din cadrul sistemului de urgenta.

Ne vedem la cursuri?

Spor!

Etichete: , , , , ,