Cati bloggeri sunt in Craiova in 2016?

Cati bloggeri sunt in Craiova in 2016?
Din 2 in 2 ani am obiceiul sa strig catalogul bloggerilor craioveni dupa ce in 2012 Craiova.ro a facut o astfel de lista. Bine ca ne-am adus aminte de acest lucru la Scoala Flanco :)

In 2014 am refacut recensamantul bloggerilor din Craiova iar in 2016 am zis sa-i amintesc doar pe cei care au scris pe bloguri in acest an.

Deci cati bloggeri sunt in Craiova?


Pai sa tot fie :) Peste 60 de bloggeri si bloggerite din Craiova am reusit sa cunosc la Craiova Blog Meet sau la diverse alte evenimente offline.
bloggerii craioveni la evenimente offline
I-am amintit in ordine alfabetica dar sunt mai mult ca sigur ca am reusit sa uit pe cineva. Daca memoria imi joaca feste va rog sa ma trageti de maneca printr-un comentariu.

Blogosfera craioveana


Mai sunt si alti bloggeri despre a caror existenta stiu doar din online:
Sunt sigur ca blogosfera craioveana este mai extinsa si ca mai exista bloggeri craioveni despre ale caror bloguri inca n-am auzit. Dar pentru ca acest articol aruncat in blogosfera ramane pana in 2018, cand voi face urmatorul recensamant local despre blogging, sa spun ca 2016 este anul in care o parte dintre bloggerii craioveni s-au organizat in cadrul Asociatiei Bloggerilor Olteni.
Craiova Blog Meet aniversar

Asociatia Bloggerilor Olteni


Ideea constituirii unei asociatii a bloggerilor craioveni si olteni dateaza de mai multa vreme. Am avut mai multe intalniri pentru a schita un statut, a mai durat ceva vreme pana cand s-a facut inscrierea in Registrul National al Asociatiilor, important este ca pana la urma am reusit iar proiectele si actiunile organizate de bloggerii craioveni vor fi vizibile pe site-ul Asociatiei Bloggerilor Olteni - ASBO.ro.

Nu apar (inca) toti colegii nostri pe site, asteptam inca pozele pentru actualizare :)
Bloggerii craioveni la Branzeturi cum se... cuVin
Daca aveti idei pe care vreti sa le puneti in practica alaturi de bloggerii craioveni sau daca vreti sa participati la proiectele deja existente, gasiti aceste proiecte pe site. Pe noi ne gasiti in fiecare Marti de la ora 18:00 la Casa de Cultura Traian Demetrescu la "Proiecte Blogoslovite".

Spor!

Etichete: , , , ,