Fa si handbal! Fa sa fie Mingi in scoli!

Fa si handbal! Fa sa fie Mingi in scoli!
Vorbind despre viitorul de aur, argint si bronz in handbal, dadeam exemplul ADE Gas care a sprijinit selectionatele U18 si U20 ale Romaniei iar eforturile au fost rasplatite cu 2 medalii (aur si bronz).

Spuneam in finalul articolului ca ADE Gas, partener oficial al echipei feminine de tineret, poate fi un exemplu de succes si pentru alti sponsori. La rubrica Faceti ca ei, ma bucur sa vad ca Fa devine partener oficial al echipei nationale de handbal feminin.

Mingi in scoli de la Fa si Henkel Romania


Mai mult decat parteneriatul cu echipa natioana de handbal feminin a Romaniei, Henkel Romania, detinatorul brandului Fa, se gandeste si la viitorul handbalului romanesc si la accesul copiilor la acest sport. In acest sens a fost demarat proiectul Mingi in scoli.

Prin acest proiect se doreste valorificarea traditiei scolii de handbal romanesti si orientarea copiilor spre practicarea acestui sport minunat in cadrul orelor de educatie fizica din scoala.

Avand in vedere ca in scoli nu sunt suficiente mingi de handbal, parteneriatul dintre Henkel Beauty Care Romania si Federatia Romana de Handbal va aduce in scoli mingile de care au nevoie copiii. Astfel, la cumpararea oricaruia dintre produsele de ingrijire din gamele: Taft, Fa (mai putin sapunul solid), Schauma, Gliss sau Essence ULTIME, 50 de bani din fiecare produs vor fi donati pentru echiparea cu mingi de handbal a scolilor din Romania.

Fa partener si scoala ta


Fa un bine scolii tale si copiilor care vor sa practice handbalul si inscrie scoala in proiectul Mingi de handbal in scoli.

Scolile care se inscriu trebuie sa aiba o adresa de e-mail, o pagina de Facebook si un teren de handbal a carui imagine trebuie incarcata la inscriere. Este foarte importanta si motivatia scolii de a participa la proiectul Mingi in scoli, motivatia fiind un criteriu de selectie.

550 de mingi oferite pana acum


La finalul rubricii sustinatori mingi in scoli, dupa sustinerea declarata de componentele lotului feminin al Romaniei sunt actualizate scolile inscrise pana acum in proiectul Mingi in scoli.

In momentul in care am verificat erau 62 de scoli si fusesera deja oferite 550 de mingi de handbal dar banuiesc ca este abia inceputul.

Mingi de handbal in scolile din Craiova


In lista celor 62 de scoli inscrise pentru proiectul Mingi de handbal in scoli am gasit doar 2 exemple din Craiova, Scoala gimnaziala Traian, pe pozitia 14 si Scoala Gimnaziala "Alexandru Macedonski" pe pozitia 46.
Valentina Ardean-Elisei sprijina proiectul Mingi in scoli
Sper ca doar lipsa de informare sa fi fost motivul pentru care celelalte scoli si licee din Craiova nu s-au inscris inca. Hai sa-i intampinam pe copii cu mingi de handbal noi la inceperea anului scolar!

Spor la handbal!

Etichete: , , , , ,