Go. Pokemon Go. To go or not to go?


Go. Pokemon Go. To go or not to go?
Foto by Konstantin von Wedelstaedt
Pokemon Go si-a luat zborul in toate zarile. Nu se mai intreaba nimeni daca va merge Pokemon. Intrebarea este daca mersul dupa pokemoni dauneaza (grav) sau nu sanatatii, ca in reclamele de la TV.

A propos de branduri si TV, parca vad o reinterpretare a reclamelor pe care le vedeam pana acum. Stiti puterea alintaromei care ne aduce mai aproape? Da' de unde, ala cauta pokemoni si daca nu i-a gasit, a zis sa compenseze cu o cafea. La fel cred ca se intamplase si la fainosag, uitase omul sa puna fainosag cu ochii dupa pokemoni.

Pokemoni si ipokimeni in Romania


Ipokimenii din Parlament vor avea scuza perfecta pentru momentele in care sunt prinsi dormind (da' de unde, vizualizau pokemoni rosii in buci). Iar cand sunt prin alte parti in timpul in care ar trebui sa munceasca in Parlament vor gasi scuze pokemonice (daca in cladire nu sunt pokemoni, ce sa caute acolo?).

Nici nu vreau sa ma gandesc ce scuze vor gasi vecinii rataciti prin alte dormitoare.
"Vecine, jur ca era un pokemon aici, dar cred ca se sperie si fugi cand intrasi brusc in camera".
Asta ca sa nu aducem in discutie fel de fel de pokemoni ascunsi prin pantaloni.

Acum radem, glumim, pokemoni vanam, dar am auzit pe strada o discutie la telefon intre mai multi adolescenti.
- Mah, hai mai repede ca pana ajungi tu pierde asta pokemonu'!

Dupa cum se vede, alea cu "se demodeaza camasa pana vii" sunt deja fumate. Si proverbele vor fi reinterpretate, pentru ca, nu-i asa, cine se trezeste de dimineata, multi pokemoni prinde. Iar cine sapa groapa altuia poate gaseste pokemoni in ea.

Pokemon Go Global


Mah, da' mai potoliti-va cu pokemonii, cel putin prin Turcia, ca aia-i vaneaza la propriu. In weekend i-a mintit unul ca este un rare pokemon Suleyman prin zona si astia au vrut sa-l prinda cu avioane de vanatoare. #baejturc

La Rio macar s-au gandit cei de la FIE (International Fencing Federation) sa contracareze pokemonii razboinici cu un joc cu sabii. Dar cam putin pentru o nebunie atat de mare.
FIE SwordPlay
A propos de mare (britanie), englezii n-au de schimbat mare lucru. Doar un pic finalul la Mister Bean, ca mersul seamana deja cu mersul zombilor dupa pokemoni. Doar in loc de strigatul triumfator "Sea. Sea. Sea" va fi "I sea. I see you Pikachu" :)In State e nebunie curata. Cu rata mare de accidentari. Nu radeti, cu atatia pokemoni pe autostrada nu e de ras cu vanatorii pasionati.
pokemoni rari pe autostrada
Aia vaneaza orice, de la tornade si pokemoni pana la pokemoni ascunsi in tornade. Asa ca daca aveti o mecla mai ciudata ar fi bine sa evitati zona.

International Pokemon Day PokeMonday


Cum nu mai e mult pana la o zi internationala a pokemonilor, propun ca Pokemon Day sa fie PokeMonday. Adica sa fie intr-o zi de Luni, oricare Luni, ca nici iarba nu creste si sunt pokemonii mai vizibili :)

Cam atat despre pokemoni, ca pe vremea noastra oamenii alergau dupa fete sau dupa autobuze, nu ca acum. N-as vrea sa mai dezvolt subiectul asa ca... Am incalecat pe-un pokemon si v-am spus povestea din avion.

Spor linistitor!

Etichete: ,