Sferturi la Wimbledon. Hai Simona!


Sferturi la Wimbledon. Hai Simona!
wtatennis.com
Pe tacute, cu multa munca si mult calm Simona Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon. Strecurandu-se nevazuta printre meciuri de fotbal la Euro 2016 si printre succesele romanesti de aur si argint in handbalul mondial universitar, Simona Halep si-a vazut de treaba si a ajuns in sferturi dupa primul meci in care a jucat 3 seturi.

Simona Halep in sferturi la Wimbledon


Fata de alte turnee Simo pare mult mai calma si mai sigura pe ea. N-a reusit sa inchida primul set cu Madison Keys desi a avut mai multe mingi de set, a acuzat un pic momentul dar si-a revenit.

A luptat mult sa castige setul doi, s-a agatat de fiecare minge si pana la urma incapatanarea ei a dat roade in fata unei jucatoare obisnuita cu multe victorii in ultima vreme. Setul 3 l-a castigat mai usor, Keys fiind inmuiata de efortul depus si de problemele fizice.



In afara de "wow"-urile comentatorului as zice ca a fost un meci exact cum ii trebuia Simonei inainte de intalnirea de azi cu Angelique Kerber, ajunsa in sferturi dupa un meci lejer cu Misaki Doi.

Simona Halep vs. Angelique Kerber


Meciul de ieri a fost o buna ocazie pentru Simona de a balansa scorul de 1 - 1 in intalnirile directe cu Madison Keys. Cu un ascendent psihologic dupa un meci greu si cu un scor direct de 3 - 1 cu Angelique Kerber, Simona Halep are toate datele pentru a face un meci bun si astazi.

Traseul Simonei la Wimbledon este de aplaudat avand in vedere ca este primul turneu pe iarba la care participa in 2016. Sa speram ca suntem abia la jumatatea periplului londonez pentru Simona si ca iarba londoneza va fi martora unor noi victorii romanesti. #HaiSimona!

Hai Simona! Ora 15:00 la DigiSport 2


Azi nu sunt meciuri de fotbal si nici alte evenimente majore care sa ne deturneze atentia spre alte sportui la ora 15:00 cand se desfasoara meciul Simonei Halep! Am zic meciul Simonei pentru ca este sansa ei sa depaseasca o sportiva mai bine clasata si sa ajunga in semifinale.

O singura victorie are Simona in 2016 la Madrid si sper ca foamea de rezultate sa se vada si la Wimbledon.
Hai Simona!
Hai Simona!

Etichete: , ,