Summer Sport - initiere in 7 sporturi

Summer Sport - initiere in 7 sporturi
In ultimul timp suntem rasfatati la TV cu meciuri de fotbal de la Euro, handbal la Campionatul Mondial Universitar sau cel de Tineret si tenis la Wimbledon. Bune si meciurile televizate dar si mai bune cele traite. Si nu ma refer la rolul de spectator ci la rolul de sportiv :)

Directia Judeteana de Sport si Tineret Dolj ii invita pe toti copii si adolescentii din Craiova si Dolj cu varste cuprinse intre 6 ani şi 18 ani la cursuri de initiere intr-unul dintre cele 7 sporturi:
Programul orelor de initiere este in link-ul de mai sus, inscrierea online se poate face aici sau prin e-mail la sport@djst.ro iar informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0251 431 806.

Si-n vacanta facem sport


Summer Sport 2016 este deja la a IV-a editie in Craiova si ma bucur ca am fost unul dintre cei care au promovat editia pilot Summer Sport din 2013.
Summer Sport 2013
De atunci s-au mai inmultit sporturile practicate in vacanta dar si perioada de initiere. Sper ca s-au inmultit si amatorii de sport iar dintre acesti amatori se vor remarca peste cativa ani mai multi sportivi profesionisti ai Craiovei.

Spor(t) in continuare!

Etichete: , , ,