Cupa Craiovei ramane in Banie

Cupa Craiovei ramane in Banie
Dupa prima victorie in Cupa Craiovei pentru fetele noastre au mai urmat inca 2 la fel de frumoase iar la finalul weekendului SCM Craiova a fost desemnata castigatoare.

Bineinteles ca sunt meciuri amicale de handbal feminin dar golurile inscrise in numar mare sunt imbucuratoare iar turneul a fost folositor pentru marirea coeziunii in echipa.

Victorie si cu Galati si cu Braila


Dupa ce ieri SCM Craiova a invins CSU Galati, azi a venit randul victoriei cu HC Braila.
Scor final Craiova  39 - Braila 27
Va fi mult mai greu in campionat cand se intorc internationalele de la Braila, se va intoarce insa si Valentina Ardean Elisei la Craiova, dar pana atunci echipa noastra a fost azi mai buna si s-a impus cu 39 - 27 cu Braila.

Superlativele Cupei Craiovei 2016


La finalul competitiei s-au nominalizat cele mai bune jucatoare si e bine ca au fost fetele noastre :)

Cristina Zamfir a castigat titlul de golgeter al Cupei Craiovei,
Cristina Zamfir golgeterul Cupei Craiovei
Yuliya Dumanska a fost desemnata portarul competitiei.
Yuliya Dumanska
Yuliya a fost si autoarea fazei zilei, dupa ce a marcat din poarta in poarta. Am mai vazut goluri marcate de portari direct in poarta dar sa mentionez ca de data asta poarta adversa nu era goala. Portarita Brailei era un pic iesita din poarta si Yuliya a reusit un vinclu perfect din poarta in poarta.

Cateva concluzii dupa Cupa Craiovei


Daca despre portaritele Craiovei am zis mereu ca sunt una mai buna decat alta si se completeaza reciproc, ma bucur sa vad ca in sezonul acesta vom avea o veritabila gura de tun prin Cristina Zamfir. Cristina este foarte eficienta si-n aparare iar talia apararii noastre a crescut semnificativ, alaturi de Cristina fiind Jelena Trifunovic si Yaroslava Burlachenko.

De remarcat si extrema dreapta Zeljka Nikolic, o extrema cu lipici si la public si la minge. Am aplaudat mingile culese din aer si expediate cu precizie in poarta dar si executiile din incheietura. Imi place si cum se apara si cum paseaza, ma bucur sa vad ca SCM Craiova a castigat o extrema adevarata.
Zeljka Nikolic
N-as vrea sa inchei fara a le evidentia pe Carmen Ilie si Andreea Radoi (Ianasi) care au dovedit ca sunt polivalente si ca pot juca pe orice post. Doar in poarta n-au incercat, dar acolo nici nu este cazul :)

Abia astept sa se intoarca de la Rio si Alice si vicecampioana olimpica Laurisa Landre ca sa vedem SCM Craiova in formatie completa si handbal adevarat in Sala Polivalenta Craiova.

Hai Craiova!

Etichete: , , , , , ,