Prima victorie la Cupa Craiovei editia X

Prima victorie la Cupa Craiovei editia X
Dupa cum va spuneam, ieri am fost prezent la primul meci de handbal feminin la Cupa Craiovei Cupa Craiovei continua si azi in Sala Polivalenta Craiova cu meciurile:

Confruntare olteneasca la Cupa Craiovei


Editia a X-a a Cupei Craiova a inceput cu un meci 100% oltenesc intre SCM Craiova si HCM Rm. Valcea, castigat fara probleme de fetele de la Craiova cu 35 - 23.
scor final
Daca mai tinem cont ca doua dintre componentele Craiovei din sezonul trecut, Cristina Florica si Maria Gavrila joaca acum la Valcea, putem spune ca au fost foarte multe oltenece pe metru patrat.
Cristina Florica si Maria Gavrila

Stranierele de la SCM Craiova


In afara de Laurisa Landre, care va juca finala la Olimpiada de la Rio, toate stranierele Craiovei au jucat la primul meci din Cupa Craiovei.
SCM Craiova
Spre deosebire de primul meci amical de-acasa, de data aceasta a jucat si Yaroslava Burlachenko alaturi de Zelika Nikolic, Jelena Trifunovic si Yulia Zaremba.

Portaritele la inaltime


In acest sezon SCM Craiova are o poarta beton, Mirela Pasca, Yuliya Dumanska si Florentina Stanciu fiind una mai buna decat alta. Felicitari fetelor si spor in continuare!
portarite de succes

2 indisponibilitati la SCM Craiova


Desi incepuse bine si a marcat 2 goluri spectaculoase, Carmen Ilie s-a accidentat si n-a mai jucat in continuare, urmarind meciul de pe banca de rezerve, alaturi de Ana Maria Ticu (Apipie).
2 indisponibilitati la SCM Craiova
Sper ca ambele sa revina cat mai repede pe teren si sa nu mai suferim cu accidentarile ca in sezonul trecut.

Premii dulci pentru cele mai bune jucatoare


Cele mai bune jucatoare din ambele echipe au fost recompensate cu premii dulci de la Cofetaria Vivien. De la Craiova jucatoarea meciului a fost desemnata Cristina Zamfir, cu 11 goluri marcate, iar de adversare, Andreea Adespii, golgetera HCM Rm. Valcea.
Hai Craiova!
Pana la meciul de la ora 19:30 cu CSU Danubius Galati va las cu mai multe imagini de la Cupa Craiovei. Intrarea este libera, hai sa ne incurajam favoritele!

Hai Craiova!

Etichete: , , ,