Simona Halep cu 7 asi in maneca

Simona Halep a inceput bine turneul de la Cincinnati si a trecut de Annika Beck cu 6 - 3, 6 - 1. 

Meciul a intarziat din cauza ploii, Simona a inceput mai greu, si-a pierdut primul serviciu dar apoi s-a acomodat la conditiile din teren si mingilor mai gresi si a castigat primul set cu 6 - 3.

7 asi pentru Simona Halep


Daca inainte numaram meciurile in care Simona Halep reusea un as, de data asta au fost 7 asi intr-un singur meci. Chiar 8 asi am putea spune, Simona Halep fiind de departe asul meciului cu Annika Beck.
Simona a revenit la stilul ofensiv cu care ne-a obisnuit, a returnat agresiv, a alergat pentru fiecare minge si peste toate acestea a plusat cu 7 asi scosi din maneca, spre mirarea adversarei. 

Victore clara in 2 seturi


Nu cred ca s-a pus problema invingatorului dupa primul meci al Simonei Halep la turneul de tenis de la Cincinnati. Un lucru este imbucurator avand in vedere pauza de 2 saptamani dupa victoria de la Montreal.

In setul al doilea Simona a avut ocazia sa-si incerce toate loviturile si daca-i iesea si mingea scurta la fileu ar fi fost o reusita 100%. Hotararea Simonei s-a vazut chiar si la cele 2 mingi de set pe serviciul adversarei, la scorul de 5 - 1, cand a fost foarte concentrata si a incheiat rapid conturile.
Spor in continuare cu Gavrilova sau Svitolina, vom afla adversara Simonei in aceasta seara daca ne lasa ploaia :)

Hai Simona!

Update:
Meciul Simona Halep - Daria Gavrilova este in direct pe Dolce Sport 2 de la ora 20:00, Joi 18 August.

Etichete: , , ,