Antrenament inainte de CSM Bucuresti

Antrenament inainte de CSM Bucuresti
Aseara a fost antrenament cu public in Sala Polivalenta Craiova. Fetele de la SCM Craiova au intalnit formatia din Ploiesti, formata din junioare si portarul de la senioare. 

Diferenta de talie si de experienta s-a vazut si pe tabela de marcaj, SCM Craiova inscriind 52 de goluri in timp ce junioarele de la Ploiesti doar 17, chiar daca au fost aplaudate in multe randuri pentru efortul lor.
scor final

Antrenament inaintea meciului cu CSM Bucuresti


Cum nu se punea problema invingatoarei, Bogdan Burcea a avut posibilitatea sa foloseasca tot lotul si sa-si odihneasca titularele pentru partida de Joi de la Bucuresti cu CSM.
titularele odihnite
A propos, campioana Europei si a Romaniei - CSM Bucuresti a fost invinsa ieri clar la Braila, semn ca nu sunt chiar invincibile.

Tot lotul Craiovei la lucru


Am avut ocazia sa le vedem mai mult la lucru pe Yulia Zaremba si pe Yaroslava Burlachenko
Bogdan Burcea cu Yulia Zaremba si Yaroslava Burlachenko
dar si pe tanara Andra Talu.
Andra Talu cu golul #51
Pentru Andra nu e putin lucru ca la varsta ei sa se laude cu golul numarul 51 inscris intr-o partida oficiala de handbal. Sper ca acest rezultat sa-i dea mai multa incredere si curaj, mai ales ca are de la cine invata.

Putini spectatori la meci


N-au fost multi suporteri ieri in Polivalenta, poate au contribuit si stirile contradictorii ca s-a desfiintat echipa Ploiestiului si anuntul initial ca nu se mai joaca meciul. 
Blondie la 7 m
M-as fi asteptat insa sa fie mai multi spectatori, meciul fiind la o ora acceptabila si netelevizat.
Bine fetele!

Hai Craiova la Bucuresti!


Mi-ar placea ca la Bucuresti sa fie Joi macar cativa suporteri olteni alaturi de fetele de la handbal. Intamplator ajung Joi in Bucuresti astfel incat daca mai sunt craioveni care ajung la Sala Rapid, putem face o mini-galerie olteneasca :)

Pana atunci ne-am antrenat si noi la meciul cu Ploiestiul :)
Hai Craiova!

La Multi Ani Mirela si Carmen!


Ieri am avut si 2 sarbatorite in echipa Craiovei, Mirela Pasca si Carmen Ilie sarbatorindu-si ziua de nastere cu o victorie de tinut minte. La Multi Ani cu sanatate si spor(t) in toate!
La Multi Ani!
Ne vedem Joi? CSM Bucuresti - CSM Craiova se joaca de la 16:30 in Sala Rapid. Pana atunci va las cu mai multe imagini de la SCM Craiova - CSM Ploiesti.

Hai Craiova!

Etichete: , , ,