Blogging Bootcamp la Craiova

Blogging Bootcamp la Craiova
Toamna se numara bobocii si conferintele :) Daca atunci cand zici Septembrie gandurile tuturor bloggerilor se indreapta spre Webstock, de data aceasta inainte de 30 Septembrie ne vom incalzi pe teren propriu cu Blogging Bootcamp Craiova

Este vorba despre un curs rapid pentru bloggeri organizat de ASBO - Asociatia Bloggerilor Olteni si sustinut de Cristian Manafu.

Cristian Manafu la Blogging Bootcamp Craiova


Cristian Manafu, connectorul bloggerilor la Webstock - cea mai mare conferinta de social media din Romania - si la alte evenimente la care mergem cu multa placere (Food Bloggers, Future of Media, Digital Marketing Forum, Mobifest etc.) va fi la Craiova pentru a ne impartasi din experienta sa in blogging, social media, personal branding, campanii pe bloguri si visual marketing.
Cristian Manafu la Blogging Bootcamp Craiova
Intrarea este libera, prioritate au membrii ASBO dar in limita locurilor disponibile vor putea participa toti bloggerii interesati sa-si imbunatateasca exprimarea blogosferica.

Inscrierea la Blogging Bootcamp Craiova


Evenimentul de pe Facebook este informativ, pentru inscriere este necesara completarea formularului online.

Formularul contine si un mic sondaj pentru verificarea subiectelor de interes ale participantilor asa ca va invit sa-l completati si sa participati.

Blogging Bootcamp Craiova va avea loc Sambata, 10 Septembrie, la Casa de Cultura Traian Demetrescu din Craiova incepand de la ora 10:00.

Cristian Manafu la Craiova


Nu este prima data cand Cristi Manafu vine la Craiova si nici macar prima data cand sustine cursuri sau workshopuri. Am fost privilegiat sa particip la prima editie Social Media for Students Craiova in 2014 dar si la SM4S 2015 si marturisesc ca de fiecare data am avut cate ceva de invatat.

Spor participator!

Etichete: , , , , ,