Ne vedem la Starbucks Mercur Center?

Ne vedem la Starbucks Mercur Center?
La ora cand apare acest articol sunt la degustare, socializare si alte surprize surprinzatoare puse la cale cu ocazia deschiderii Starbucks Mercur Center din Craiova.

Nu sunt eu cel mai mare bautor de cafea, asociez cafeaua mai ales cu evenimente deosebite iar o degustare de cafea mi se pare mai mult decat deosebita pentru a descoperi lumea Starbucks.

Am auzit de multe ori ca la Starbucks nu e vorba doar despre cafea ci despre o stare de spirit. Ei bine, spiritul asta vreau eu sa-l descopar, ceea ce va doresc si voua.

Starbucks in lume, in Romania si-n Craiova


Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971 in Seattle, USA.

Din 2007 vorbim despre deschiderea primei cafenele Starbucks in Bucuresti, in 2016 exista 21 de cafenele Starbucks in Romania (13 in Bucuresti, 2 in Timisoara, 2 in Constanta, 2 in Iasi, 1 în Cluj-Napoca si 1 în Brasov) iar cu incepere din 20 Septembrie avem Starbucks si-n Craiova. 
Hai la Starbucks Craiova!
Pana la deschiderea oficiala de la ora 09:00 mai e putin, cheama-ti prietenii astfel incat sa fiti printre primii craioveni care vor avea numele scris pe paharul de cafea Starbucks.

Revin cu impresii la fel de proaspete ca mirosul de cafea de la Starbucks :)

Update:

S-a deschis Starbucks Mercur Center Craiova


Gata, s-a deschis :)



Acum ca Starbucks exista si-n Craiova, va invit sa vedeti cateva imagini de la deschidere.

Gata, s-a deschis Starbucks in Craiova
De la deschiderea Starbucks nu puteau lipsi tocmai blogoltenii, astfel incat o sa cititi diverse impresii de la deschidere pe blogurile noastre.
Spor!

Etichete: , ,