Stop abuzului de alcool - reactii bune

Stop abuzului de alcool - reactii bune
Despre lansarea proiectului Stop abuzului de alcool din cadrul programului Heineken pentru Comunitati 2016 v-am spus deja.

Nu v-am spus insa ca Asociatia Evolve si Asociatia Bloggerilor Olteni nu sunt singuri in acest demers iar faptul ca lansarea proiectului a fost mediatizata pe mai multe canale ne incurajeaza sa continuam cel putin la fel de bine.

Stop abuzului de alcool - imagini filmate


Daca n-au fost suficiente cuvintele si pozele din articolul dedicat lansarii proiectului Stop abuzului de alcool, atunci cateva imagini filmate nu pot decat sa completeze informatiile.


Prietenii de la Alto Media au fost alaturi de noi la lansare, asa cum se vede si din inregistrare.Conferinta de presa a aparut si la GTV apoi a fost randul meu sa fiu invitat la Cafeaua de Sambata dimineata la Alege TV.
Cafeaua de Sambata dimineata
Am vorbit despre bloggeri si evenimente comunitare in Craiova si Dolj, printre care se numara si proiectul Stop abuzului de alcool - Heineken pentru comunitati 2016.

Stop abuzului de alcool pe unde radio


Nici prietenii de la Radio Oltenia Craiova nu s-au lasat mai prejos si au indemnat ascultatorii sa dea check-in impotriva abuzului de alcool.

A fost vorba despre un interviu telefonic in care am explicat in ce consta proiectul Stop abuzului de alcool.

Stop abuzului de alcool - reactii in presa


Multumim prietenilor din presa (scrisa sau online), care au preluat mesajul campaniei Stop abuzului de alcool:

Stop abuzului de alcool - reactii in blogosfera


Nu in ultimul rand vreau sa multumesc colegilor bloggeri pentru promovarea proiectului Stop abuzului de alcool:
Daca mai stiti reactii online in urma lansarii proiectului Stop abuzului de alcool, va rog sa ma atentionati printr-un comentariu.

Articol in curs de actualizare...

Etichete: , , , , ,