Testeaza-ti IQ-ul de Ziua Inteligentei

Testeaza-ti IQ-ul de Ziua Inteligentei
Stiai ca 1 Octombrie este declarata Ziua Inteligentei?

Daca stiai asta dar nu stiai ca Mensa Romania organizeaza in premiera absoluta o sesiune de testare IQ la Craiova, atunci afla ca testarea este organizata la Colegiul National “Nicolae Titulescu”, începând cu ora 11:00, chiar pe 1 Octombrie :)

Testul se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 11 ani si este pentru prima oară în cei 25 de ani de existentă cand Mensa România vine în Oltenia pentru a identifica si recruta inteligente înalte.

Ce este Mensa Romania?


Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International si are peste 700 de membri activi.

Mensa - The High IQ Society a fost înfiintată în 1946 la Oxford si este organizatia oamenilor cu coeficient înalt de inteligentă. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.


Cum se face testul Mensa?


Un test standardizat Mensa contine un set de 45 de intrebari iar pentru raspunsuri ai la dispozitie 20 de minute. Testul pentru copii (11-16 ani) are 25 de intrebari si timp de rezolvare de 15 minute.

Intrebările sunt de tip "culture fair", bazate pe imagini, nu pe cunoștinte lingvistice. Găsiti online un model de testare.

Cum te inscrii la testul Mensa?


Înscrierea la testare se face online pana la data de 29 Septembrie 2016. Adica azi este ultima zi :)

Taxa de înscriere poate fi platită prin SMS (8 Euro+TVA) sau 30 lei prin virament bancar.

Rezultatele testului Mensa?


Testarea va fi supervizată de un proctor Mensa România, unicul reprezentant autorizat Mensa responsabil cu aplicarea și respectarea politicii de administrare a testelor IQ. 

Candidatii care vor obtine un rezultat care îi plasează între cei mai inteligenți 2% din populatie vor fi invitati să devină membri Mensa România.

Spor sclipitor!

Etichete: , , , ,