Ad Hoc - lansare single si videoclip 360

Ad Hoc - lansare single si videoclip 360
Pe Corbu si Igor i-am cunoscut cu prilejul unor taifasuri muzicale cu 2 fire, 2 paie si pot spune ca ne-au inseninat seara, desi afara erau nori si dupa concert a plouat bine :)

A fost o seara extraordinara care cu siguranta va fi depasita de concertul pe care il vor sustine cu trupa Ad Hoc pe 27 Octombrie la Club Fabrica in Bucuresti, pe motiv de lansare single si videoclip 360 de grade.
Ad Hoc live

Ad Hoc Furtuna II cu videoclip 360


Daca nu stiti cum vine asta, uite cam asa :)Cum va spuneam, le-am ascultat melodiile si mi-au placut, daca vreti sa stiti ce va asteapta la concert, mai luati o serie Ad Hoc.5 invitatii duble pentru bloggeri


Partea si mai interesanta este ca bloggerii pot castiga 5 invitatii duble la concert daca participa la concursul Ad Hoc - lansare single si videoclip 360.
Ad Hoc 2016
Iar ca sa intrati mai bine in atmosfera de concert, va alegeti si un produs promotional Ad Hoc potrivit personalitatii voastre.

De exemplu mie mi s-ar potrivi la fix un tricou negru, marimea M, cu M de la "Mi-ar placea" :)
Ad Hoc - tricou negru
Daca si voua va place ce vi se pregateste la Fabrica, scrieti articolele, dati de veste prietenilor si pregatiti-va de veselie pe 27 Octombrie.

Spor incantator!

Etichete: , ,