Alerg pt. Spitalul Copiilor in Octombrie

Alerg pentru Spitalul Copiilor in Octombrie
Dupa ce a plouat bine toata noaptea, ma gandeam daca la ora alergarii pentru Spitalul Copiilor va fi vreme ok in Craiova, asa cum zicea prognoza meteo.

7% erau sansele de ploaie cand m-am uitat ieri pe prognoza si cred ca exact 7 stropi au dat cand am inceput sa alergam :) Tot 7 am fost si in momentul fotografiei, cei 5 din imagine, fotograful si catelul din dotare. Am pus mai multe imagini de azi pe Facebook, dar sa revenim la offline.

Alergare in aer curat


In calitate de organizator as fi ajuns in Parcul Romanescu si daca ploua cu galeata, dar pentru ca mai multe persoane dadusera Join la eveniment,  mi-as fi dorit sa si alergam daca tot ne-am strans.

Cu un bonus de cativa stropi la inceputul alergarii si cu cateva balti pe parcurs,
balti pe parcurs
am alergat o tura de 2 km si apoi am strans suma de 100 lei. Mai putini participanti decat in alte dati, mai putini bani stransi la Craiova dar totusi cu 100 de lei mai multi decat suma de 474.586,88 lei care era adunata la nivel national inainte de alergare.
mai putini la alergare
Partea frumoasa este ca daca vremea ploioasa i-a oprit pe craioveni in casa, contributii personale pentru Spitalul Copiilor se pot face si prin donatii online in mai multe modalitati descrise pe site-ul Asociatiei 1 Leu.

1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor


Alergarile nu sunt singurele activitati pentru mediatizarea evenimentului si strangerea fondurilor necesare, astfel incat am lansat actiunea 1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor.

Cred ca oricine are ceva maruntei prin casa, dar ne-am gandit si la o modalitate de evidentiere a celor care strang de exemplu 1 000 de monede. Am vazut un documentar despre Statuia Libertatii din New York, iar la baza ei erau notate pe niste panouri numele celor care muncisera pentru acest monument.

Nu stiu daca o persoana poate strange 1000 de monede, (circa 4 kilograme de monede), dar ma gandesc ca pentru o firma sau pentru o asociatie este mai usor. Mai degraba mi-as dori sa vad scris numele Asociatiei Bloggerilor Olteni undeva intr-o locatie la Spitalul Copiilor decat numele meu sau al altor persoane.

La prima editie de strangere de monede am beneficiat la Craiova de initiativa prietenilor de la Netrom Software, care sper sa fie un bun exemplu pentru craioveni in editia a doua.
1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor
La prima strigare pentru 1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor am reusit sa strangem la nivel national 475928 monede in valoare de 52958 lei.

Acum sper sa reusim sa strangem 1 milion de monede in toata Romania.

Spor strangator!

Etichete: , , , , , ,