Aniversare Auchan 10 ani in Romania

Aniversare Auchan 10 ani in Romania
Atunci cand v-am spus despre faptul ca Auchan sarbatoreste 10 ani de activitate in Romania, am amintit si despre sprijinirea comunitatilor locale prin proiecte de mediu, educatie sau ajutor umanitar. Am spus in comentarii ca voi reveni cu detalii deoarece ieri am participat la conferinta de presa organizata la Hipermarketul Auchan Craiova.

In realitate a fost mai mult decat atat, avand ocazia sa facem un tur de Auchan alaturi de Cristian Anghel, directorul magazinului, de Claudiu Filimon (controlor de gestiune si primul angajat al Auchan Craiova) si de Mihaela Solomonescu - asistent directiune careia ii multumesc pentru invitatie.

La pas prin Auchan Craiova


Mi-a facut placere sa vad Auchan-ul in straie de sarbatoare dar si mai mult am apreciat cu cata placere ne-au vorbit gazdele despre magazin, despre proiecte si despre oamenii cu care lucreaza.
Auchan aniversar
Am avut si intrebari sau curiozitati foarte concrete, printre care si una referitoare la Lindt 99% (seulement pour les connaisseurs). Ei bine, cu mii de produse in magazin si cu peste 400 de furnizori, nu cred ca le stie cineva pe dinafara. Dar mi-a placut ce a zis Cristian Anghel. Ar trebui sa fie deja in magazin, iar daca nu, il aducem :)

Am gasit produsul cautat la raionul de ciocolata si m-am declarat multumit. O sa si vedeti de ce, in curand :)

Vizita a fost diferita fata de un shopping normal, cand am lista si ma duc fix la ceea ce-mi trebuie. Acum am trecut pe indelete pe la toate standurile, am apreciat produsele traditionale
produse traditionale
si produse proprii, in straie aniversare.
produse proprii
Ca sa vedeti mai bine pe unde am colindat, am condimentat vizita cu multe imagini din Auchan.

Surprize aniversare la Auchan


In afara de promotii, discount-uri si oferte speciale care deja nu mai sunt o surpriza la Auchan, clientii au fost suprinsi cu un tort aniversar. Ca tot ziceam de produsele proprii, a fost vorba despre un tort imens la care am inteles ca s-a lucrat aproape 2 zile.
tort aniversar Auchan 10 ani
N-am mai vazut un tort atat de mare. Nu prea le am eu cu dulciurile dar confirm ca a fost delicios. Iar daca nu ma credeti pe mine, intrebati-i pe clientii si angajatii care s-au bucurat de momentul aniversar.
animatie in Auchan
Am mai aflat detalii mai putin cunoscute despre diverse produse, de la banane verzi, coapte sau de gatit si pana la sunculita, care este un produs la mare cautare in toate anotimpurile. Am si gustat, ca sa ma conving :)
sunculita in Auchan

Discutie amicala la Auchan


Dupa vizita ne-am retras la "conferinta de presa". Am pus intre ghilimele pentru ca de fapt a fost o discutie amicala in care gazdele ne-au povestit despre activitatea lor iar noi ne-am exprimat curiozitatea in diverse domenii, printre care jocuri video, spartphoane si ecrane protectoare sau... mancare :)

Am discutat si despre micile diferente de pret din cadrul magazinelor Auchan, despre politica centrala de discount generalizat si despre autonomia locala a magazinelor. Am aflat ca schimbarile de raioane sau de locuri in cadrul magazinului vin in urma unor feed-back-uri de la clienti, angajati sau parteneri.

Evident ca am facut si o poza de grup ;)
poza de grup

Feedback constructiv la Auchan


A propos de feedback, ai posibilitatea chair acum sa-ti lasi impresiile in cadrul chestionarului online si chiar posibilitatea sa spui daca ai cautat un produs si nu l-ai gasit.
chestionar online si produse negasite
Mai mult, poti sa atentionezi despre un anumit produs negasit si fara sa participi la chestionar.

Produse marca Auchan


Am si gustat alaturi de gazde cateva produse proprii Auchan, produse pe care la savurez cu placere si pe care le vedeti pe blog mai ales in zilele cand realizez Miercurea fara carne :)

I-am si felicitat pentru diversitatea produselor gatite, indiferent ca e vorba de mancare cu carne sau fara carne. A propos de felicitari, in curand Auchan sarbatoreste 5 ani de cand activeaza in Craiova, asa ca... La Multi Ani cu spor!

Desi a ziua lor, tot noi am primit cadouri, asa ca voi degusta si acasa cateva produse. Mustarul forte de Dijon chiar era pe lista :)
cadouri Auchan

Tu votezi, Auchan finanteaza


Nu vreau sa inchei articolul inainte de a va reaminti despre cele 3 proiecte din care poti sa-l alegi pe cel pe care Auchan il va finanta cu 10 000 Euro in fiecare dintre cele 18 comunitati.
urne de vot Mobilizatron
Am fost mai multi bloggeri la intalnirea aniversara, colega noastra Silvia fiind profesoara a votat pentru educatie, Ianolia a votat toate cele 3 proiecte iar eu, verde ca prazul si natural ca Aloe Vera, am votat pentru mediu si pentru Mai mult verde :)
vot pentru mediu
Nu ca n-ar fi importante si celelalte domenii dar cu 10000 de Euro mi se pare ca este mai usor sa rezolvi o problema punctuala de mediu, cu urmari benefice pentru toti craiovenii.

A propos de vot, daca nu primiti jetonul la casa, puteti sa votati online in cadrul actiunii Mobilizatron.

La Multi Ani si spor mobilizator pana pe 25 Octombrie!

Etichete: , , , , ,