Daca e Octombrie, e din nou SuperBlog

Daca e Octombrie, e din nou SuperBlog
Va spuneam ca in calendarul meu blogosferic sunt cateva evenimente de toamna pe care nu le ratez niciodata. Primul este Webstock, care are loc de obicei in ultima zi de Vineri din Septembrie, al doilea fiind SuperBlog, care incepe intotdeauna pe 1 Octombrie.

Cum anul acesta ultima Vineri de Rapciune a fost chiar pe 30 Septembrie, trecerea spre al doilea eveniment s-a facut de la sine :)

Despre SuperBlog cu Claudia si Albert


Joi seara am avut placerea sa stau de vorba la o pizza si la o bere cu Claudia si Albert, parintii SuperBlogului :)
Claudia si Albert = SuperBlog
Dupa ce am castigat o editie de SuperBlog nu mai am voie sa particip activ ci doar in calitate de blogger partener. Ca atare din aceasta pozitie am aflat mai multe noutati despre editia SuperBlog din aceasta toamna.

Neparticipand, fac AMR-ul pana la Gala SuperBlog, astfel incat m-am bucurat sa aud ca Gala SuperBlog se va desfasura intr-o locatie superba si tot acolo se va tine si petrecerea. Mah, intai munca si pe urma distractia, asa ca reVin la competitie si la faptul ca pentru a fi la gala, finalisti, trebuie sa scrieti la toate probele. Pe rand :)

A aparut prima proba de la SuperBlog 2016


V-am mai spus ca SuperBlog este un biatlon, asa ca prima conditie ca sa va ganditi la Gala este sa parcipati la prima proba SuperBlog 2016 si tot asa pana la final, timp de 2 luni.

Daca inca nu v-ati inscris la SuperBlog 2016, o mai puteti face pana Vineri, 7 Octombrie 2016, cand este si deadline-ul primei probe. Sfatul meu este sa va inscrieti mai devreme si sa ticluiti articolul in tihna, chiar daca il urcati pe platforma in ultima zi :) A propos de ziua de deadline, mi-a povestit Claudia ca sponsorii noi in competitie au ramas surprinsi ca superbloggerii nu scrisesera mai nimic in primele 6 zile, iar in ultima zi au aparut articolele.

Sunt si superbloggeri care inscriu articolele la 23:59, dar nu v-as recomanda chiar atat de multa adrenalina pentru ca o milisecunda in plus insemana deja penalizare, adica puncte in minus :)

Incalzirea pentru SuperBlog


Pentru ca la Webstock m-am intalnit cu mai multi superbloggeri, cu parteneri sau bloggeri parteneri si chiar cu sponsori, mi-am adus aminte cat de importante au fost pentru mine emisiunile de la Radio Lynx. Asa am castigat greutatea mea in branzeturi Delaco, dupa ce reascultand inregistrarea emisiunii mi-am dat seama ca se cauta dovezi pentru cel mai mare Fan Branza.

Un sponsor nu poate scrie prea mult in brief-ul pentru proba pentru ca ar deveni prea stufos si nu l-ar mai citi nimeni. In schimb, in cadrul emisiunilor de la Radio Lynx poate detalia la cererea moderatorului sau a ascultatorilor care reactioneaza pe chat-ul de la Radio Lynx sau pe grupul SuperBlog.

Pentru bobocii SB, sa stiti ca exista grupul SuperBlog.

Neaparat sa va inscrieti, atat pentru socializare cat si pentru a cere sfaturi sau a rezolva dintre nelamuriri. Tot aici se anunta si zilele de deadline, zilele cu emisiuni la Radio Lynx si tot felul de noutati.

Spor in competitie!

Etichete: , , ,