Daruim din dragoste sau din reclame?


Ce ne facem baieti? Se apropie - cu pasi mici, dar siguri - Valentine's Day, Dragobetele, 1 si 8 Martie.

Dejaaaa? Aoleu!!! Suntem pregatiti? Stim ce le daruim celor dragi sau lasam darurile pentru intuitia de (ultim) moment?

De obicei in aceste zile se daruiesc multe produse cosmetice astfel incat frumoasele noastre sa se simta si mai frumoase. Obiceiurile noastre in alegerea cosmeticelor se ghideaza dupa pret, brand, preferinte, moda, trenduri, experientele personale sau ale prietenilor.

Dar daca ne gandim la un produs pe care l-am vazut in reclamele TV, inseamna neaparat ca este OK si sigur?

Va propun ca inainte de a cumpara ceva sa testati online daca produsele cosmetice vizate nu contin ingrediente care pot fi periculoase din mai multe puncte de vedere:
La http://www.cosmeticsdatabase.com/ puteti introduce numele produsului cosmetic pe care doriti sa-l cumparati (daca-l stiti). Sau daca aveti produse cosmetice folosite deja, puteti introduce macar ingredientele principale. Daca sunt suspiciuni, acestea sunt analizate pe o scara de la 0 la 10, iar riscurile sunt descrise ca la semafor:
Verde - probabilitate scazuta (scor: 0, 1, 2) din punct de vedere al pericolului descris de cele 5 criterii de mai sus
Galben - probabilitate medie (scor: 3, 4, 5, 6) din punct de vedere al pericolului descris de cele 5 criterii de mai sus
Rosu - probabilitate ridicata (scor: 7, 8, 9, 10) din punct de vedere al pericolului descris de cele 5 criterii de mai sus

Avand credinta ca informatia impartasita este un remediu natural impotriva ingorantei, sper sa alegeti in cunostinta de cauza, astfel incat sa daruiti produse sanatoase pentru persoana iubita.

Iar daca ati auzit de controversatii "parabeni", ce ati zice de niste produse care nu au asa ceva?
Un exemplu ar fi Sonya Skin Care de la Forever Living Products

Etichete: , ,