Secretele frumusetii


Secretele frumusetii
Am tot scris despre alimentatia sanatoasa si despre un stil sanatos de viata, iar cu postarea de ieri m-am bagat si in bucatarie :)

Am zis sa continui si cu ceva "woman stuff". Daca in blog-roll am multe impresii feminine despre frumusete  (vezi Beauty News si Beauty addict), am zis sa am si eu un review masculin despre machiaj, produse cosmetice si alte cele.

In primul rand, asa cum ii sta bine unui barbat, am sa multumesc colegelor mele de la Forever - Dana Epure, Alina Blendea si Flavia Nicula - pentru initiativa si pentru desfasurarea seminarului "Secretele frumusetii".

In al doilea rand, chiar daca nu ma pricep la machiaj si cosmetica, pot aprecia rezulatele :)

Cu toata nepriceperea mea, tot am retinut cateva idei sanatoase:
Pe langa explicatiile teoretice, au fost prezentate practic urmatoarele "minunatii":
Am inteles de la colegele noastre ca folosind trusele Sonya Skin Care Collection si Aloe Fleur de Jouvence, au multe avantaje derivate din:
In concluzie, am retinut ca rolul machiajului si al cosmeticelor este sa scoata in evidenta ce este mai frumos si sa ascunda ce este mai putin frumos.

Informatiile de mai sus sunt de interes mai ales pentru audienta feminina a blogului meu. Am prins insa si o informatie pretioasa pentru barbati.

O trusa Aloe Fleur de Jouvence costa cam cat 1-2 sedinte la un salon de cosmetica.
Diferenta este ca in trusa sunt cele necesare pentru 25 de aplicari (masti, crema de zi si de noapte) nu doar cateva ca la salon. Acasa, fara programare, fara coada, disponibile cand vrei tu si cu beneficiile explicate mai sus.

Cam asta am priceput eu din seminarul de azi. Daca va intereseaza pareri de specialisti, va recomand doua surse:

Sa aveti parte de sanatate si de frumusete!

Etichete: , ,