Aloe Ever-Shield vs. antiperspirante


Deoarece am citit recent o postare in care o prietena din blogosfera vorbea despre probleme cu ganglioni si gâlme, articolul de azi este dedicat mai ales partii feminine a blogosferei.

Mi-am adus aminte de un articol din revista Forever, de acum doua luni, care vorbea tocmai despre acest lucru.

Toata lumea stie reclamele la antiperspirante, care se lauda ca blocheaza transpiratia cat mai multe ore.  Ceea ce nu constientizeaza toata lumea este ca toxinele eliberate normal prin transpiratie, fiind blocate de antiperspirantul minune, se reintorc in organism, ceea ce duce la o acumulare de toxine in ganglionii limfatici axilari. In timp, aceste acumulari de toxine duc la modificari in tesutul din jurul sanilor si chiar la cancer de san.

Si uite asa pornit de la ganglioni si am ajuns la antiperspirante, majoritatea produselor de acest fel de pe piata continand compusi pe baza de aluminiu si zirconiu, care inhiba transpiratia.

Un studiu recent realizat la Universitatea Reading din Marea Britanie a pornit de la dublarea numarului de cazuri de cancer de san in ultimii 25 de ani, de la 20 000 de cazuri la aproape 40 000 in prezent.

Oamenii de stiinta au concluzionat ca nu numai blocarea transpiratiei de catre antiperspirante are un rol nociv. Testele de laborator au demonstrat ca aluminiul si zirconiul patrund in interiorul celulelor provocand mutatii ale ADN-ului celular, care pot duce la dezechilibrarea balantei hormonale si la aparitia cancerului de san.

Legatura dintre antiperspirante si cresterea riscului de cancer mamar este explicata prin continutul de saruri de aluminiu si ioni metalici care „mimeaza” efectele hormonului estrogenic.

Având în vedere faptul că estrogenul este recunoscut pentru implicarea în dezvoltarea cancerului la sân, orice componente cu activitate estrogenică care pot pătrunde în corp, la nivelul sânului, pot influenţa, cel puţin teoretic, apariţia cancerului mamar”, spune Dr. Phillippa Daibre, din cadrul Şcolii de Ştiinţe Biologice de la Universitatea Reading.

Aloe Ever Shield Deodorant
Nu stiam despre aceste probleme acum 2 ani cand am inceput sa consum produse pe baza de Aloe Vera de la Forever, insa am fost cucerit initial de faptul ca deo-stick-ul nu pateaza hainele. Pe urma am vazut ca ma tine de 4-5 ori mai mult decat un deo-stick obisnuit si in final am descoperit ca nici nu contine aluminiu si nici zirconiu, ca majoritatea antiperspirantelor.

Aloe Ever-Shield - asa se numeste deodorantul solid de la Forever - te lasa sa transpiri, insa mirosul neplacut al transpiratiei este inlaturat de gelul stabilizat de Aloe Vera. Este atat de fin si de placut pentru piele incat se aplica si imediat dupa epilare. De 2 ani ll folosesc mereu si sunt bucuros ca am ales o solutie sanatoasa.

Exista deci o alternativa la antiperspirante, acum aveti si informatia, depinde numai de voi ce alegeti.

Update:
Daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (intre 15 - 30% pentru comenzi de minim 50 Euro + TVA). Poti insa sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 50 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, insa la pret cu amanuntul.

Iata link-ul pentru 1 deo-stick de la Forever: Aloe Ever Shield.

Aveti informatii si ingrediente despre produs, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

Va doresc sanatate si inspiratie maxima!

Etichete: , ,