Forever Romania 12 ani

Forever Romania 12 ani
Am participat sambata, 29 ianuarie 2011, la o intalnire extraordinara gazduita la Sala Palatului.
Am mai fost la astfel de evenimente, dar parca niciodata nu a fost ca la aniversarea a 12 ani de existenta Forever in Romania.

Nu stiu sa zic ce a fost mai impresionant
dar cred ca s-au imbinat atat de bine incat a rezultat un eveniment memorabil.

Chiar daca m-am trezit la 5 dimineata pentru a ajunge la Bucuresti, cele aproape 7 ore petrecute la Sala Palatului au meritat din plin, iar la final eram in forma de parca toata energia pozitiva a evenimentului se adunase in mine.

Am si cateva imagini de pe 29 ianuarie 2011, dar pentru a pune mai bine in lumina intalnirea aniversara am sa redau cateva idei pe care le-am retinut sambata.

Sa incep cu inceputul si cu discursul directorilor generali. 
De la Gabor Szocs, am retinut ca peste 60% din populatia activa a Romaniei isi doreste o sursa suplimentara de venit. 
De la Dora Szocs am inteles ca am fi fost mai saraci azi, daca mari valori universale precum Thomas Edison, Walt Disney sau Michael Jordan s-ar fi lasati descurajati de imprejurari sau de cei din jur. Edison era considerat un elev mediocru, Walt Disney a fost concediat pentru "lipsa de imaginatie" iar Michael Jordan a suferit pentru ca nu a fost acceptat in echipa de basket a scolii.

Ca un exemplu autohton de "viata la inaltime", Crina Coco Popescu desi are numai 16 ani, nu a asteptat sa treaca timpul pentru a bate recordurile.

Gazdele intalnirii, familia Carmen si Gabriel Larion, ne-au destainuit ca la Forever incepi cu o detoxifiere si continui cu cele mai bune lectii de viata.

Domnul manager David Balog ne-a incantat cu pilda printului pe cal alb din vis.

De la familia Safir Managerilor Elisaveta si Alexandru Pocaznoi am retinut doua idei valoroase:
De la proaspetii Diamanti-Safir manageri Gizella si Marius Botis am invatat ca succesul nu se masoara in contul din banca, ci in numarul oamenilor carora le-ai schimbat viata in bine.

Ca un veritabil american, Aidan O'Hare, vicepresedintele Forever pentru Europa, a pornit exemplele de la propria familie si de la fotbalul american:
Abia astept DVD-ul pentru a "metaboliza" discursul lui Aidan si insemnatatea intregului eveniment.

Va doresc sa aveti parte de momente cel putin la fel de reusite!

Etichete: ,