Senzatii de vacanta cu B.R.R.C.

Senzatii de vacanta cu B.R.R.C.
Banuiesc ca ati avut toti senzatia asta, cand dupa un examen sau sesiune in care ati muncit si v-ati acidulat, urmeaza o zi cand simti brusc ca esti in vacanta :) Asa m-am simtit ieri cand fetita mea a terminat cu examenele la Evaluarea Nationala.

Ca sa fac legatura si cu B.R.R.C., cam asa m-am simtit si dupa examenul la nutritie. Oricum, dupa ambele "incercari" relaxarea s-a intamplat in Parcul Romanescu, la o bere rece.

Pana reusesc sa pun pozele, sa fac legatura si cu "acidulatul" :) Am citit (si comentat) mai demult pe blog la Chinezu despre Lemon Radler CiucIn prima faza n-am gasit-o in supermarket, desi vedeam peste tot reclame, dar pana la urma am dat de ea si am gustat-o.Ce sa spun? Nu-mi place senzatia carbogazoasa pe care mi-o produce. Am avut mai demult ceva probleme cu balonarile si de atunci simt "carbogazoasele" direct in creier. Cam asa am simtit si dupa ce am baut limo-berea de la Ciuc. Am mai incercat inca o data si senzatia a fost chiar mai clara. Asta se intampla cu o zi inaintea examenului la nutritie.

In schimb o bere Ciuc normala bauta dupa examenul de nutritie a fost de "n" ori mai buna. Si mi-am reamintit sloganul "Ciuc, inca una si ma duc!" Nu de alta, dar nu m-am abtinut sa beau doar una, desi de acolo ma duceam la o petrecere cu gratar ;)

Cam asta este cu berea dupa examen, munca etc. Cica un roman munceste 30 de minute pentru o bere, in timp ce media europeana este de 8 minute. Dar cred ca la consum nu suntem la sfert :)

Hai noroc si la (mai) mare!

Etichete: , , ,