Success Day Forever 07Iulie2012

Success Day Forever 07Iulie2012
Sambata am fost la Sala Palatului la Success Day Forever. Pentru cei prezenti atmosfera super, informatiile interesante si momentele artistice au batut canicula de afara si vremea de concedii :)

Success Day a inceput cu mesajul directorilor generali ai Forever Romania.
Dora si Gabor Szocs
Dora Szocs ne-a vorbit despre ... fericire, dar si despre stres, ca dusman al fericirii.
Despre faptul ca fericirea se invata si ... se munceste, deoarece fericirea este munca celor care-si fac treaba cu bucurie si fara amanare.

Daca nu stiati, in unele tari exista termenul de Fericire Nationala Bruta in loc de PIB, acest indice "FNB" luand in calcul 9 factori, printre care sanatatea, educatia si bunastarea psihologica. 

Gabor Szocs ne-a vorbit despre cresterea nivelului de trai in urma unor schimbari radicale, in sensul de a face ceva ce ceilalti nu fac. De exemplu, mai putin timp dedicat TV-ului, intr-o tara in care priviTiVitul este sport national.

Gazdele intalnirii au fost familia Carina si Sebastian Iacata, Soaring Manageri Forever, de la care am retinut cateva idei interesante.
Carina si Sebastian Iacata
De la Carina am retinut ca Romania normala nu o reprezinta cei care se uita la TV ca sa dea dreptate unei tabere sau alteia, ci cei care au luat hotararea sa nu-si lase soarta in mainile celor care "combat" la TV.

Sebastian ne-a marturisit ca supervizorii FLP reprezinta caramizile afacerii Forever.
Si pentru a ne demonstra au dat cuvantul celui mai tanar speaker de la eveniment: Radu Vingan.

Radu Vingan
In afara de faptul ca este un tanar Supervizor Forever si laureat al Crosului Forever, Radu ne-a impartasit de ce Forever este o afacere avantajoasa pentru un tanar:
Ei bine, toate acestea le pot dezvolta in afacerea Forever. Nu in ultimul rand tinerii prefera brandurile atunci cand doresc un produs de imbracaminte, un gadget sau un automobil. Si mai bine, poti fi partener cu Forever, un brand si un lider mondial.

Ca sa mai puna inca o caramida la afirmatia despre supervizorii din Forever, Paula Ghiviriga - Supervizor - ne-a demonstrat de ce a concurat la Megastar:



A urmat tanara familie Olimpia si Emil Rotarescu, care in 7 luni au ajuns Manageri Forever, avand calificarea in lunile ... decembrie si ianuarie.
Olimpia si Emil Rotarescu
Olimpia ne-a spus ca in Forever poti avea mai mult timp liber pentru familia, dar numai dupa o investitie de timp in afacerea Forever. Comparand veniturile din urma cu 7 luni, cand credea ca are un job bine platit si sigur, Olimpia a tras urmatoarea concluzie:
Dupa mai multi ani de serviciu ajunsese la un venit de 850 Euro/lunar si fara perspective de crestere.
Dupa 7 luni de munca sustinuta in Forever, a ajuns tot la cca. 850 Euro/lunar, dar cu perspective certe de crestere, care depind doar de munca lor.

Dana Ion, Senior Manager Forever, ne-a indemnat sa decidem noi pentru noi. Nu cei de la TV, nu rudele sau vecinii.
Dana Ion
Facand o scurta trecere in revista a produselor Forever folosite vara, ne-a spus cateva informatii interesante:
Vorbind despre Aloe Body Toning Kit, ne-a amintit ca 9 din 10 femei sufera de celulita, indiferent daca au sau nu probleme cu greutatea.
Amintind si despre cel mai micut produs Forever, Aloe Lips, ne-a amintit ca pielea buzelor este de 7 ori mai subtire decat pielea mainilor, pe care suntem obisnuiti s-o rasfatam cu creme.

M-a impresionat foare mult discursul doamnei doctor Carmen Larion - Senior Manager Forever.
Carmen Larion
Ne-a vorbit despre legatura dintre nutritie si tumori, bazandu-se pe rezultatele unui studiu desfasurat pe parcursul a 35 de ani, cu participarea a 500 000 de persoane: Studiul EPIC - European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition.

Referitor la incercarile la care suntem supusi si la renuntarile timpurii, Carmen Larion ne-a dat exemplul leului, regele animalelor, care cat este el de rege, reuseste sa prinda o antilopa abia din 9 - 10 incercari. Cu toate acestea nu renunta si nimeni n-a vazut inca vreun leu vegetarian.

Finalul evenimentului a fost compus dintr-o lectie de planificare, sustinuta de familia Ghirda, Soaring Manageri Forever.
familia Ghirda
Ne-au recomandat sa cautam oameni puternici. Oamenii mici au scopuri mici si renunta repede. Oamenii puternici au scopuri mari si nu renunta usor, indiferent de obstacole. Vorbind despre scopurile proprii, familia Ghirda ne-a destainuit unul dintre scopuri: 1 manager direct in fiecare an.

N-au lipsit recunoasterile la toate nivelurile...
recunoasteri la toate nivelurile
si momentele artistice de genul Bar Session - Romanii au talent.


Ar fi multe de povestit, dar prea putin de simtit daca nu ati fost acolo. Va asteptam la urmatorul Success Day Forever pe 22 septembrie.
urmatorul Success Day
Update: Daca nu au fost de ajuns cuvintele, va invit sa urmariti si cateva imagini de la Success Day Forever 07 Iulie 2012.

Etichete: , , ,