Aminoteina din Forever Lite Ultra


Aminoteina din Forever Lite Ultra
Atunci cand a fost lansat produsul Forever Lite Ultra with Aminotein in SUA, v-am spus despre beneficiile produsului si despre modul ecologic de concepere a noului produs.

Am ramas dator cu informatii despre Aminoteina. Iata ca Forever Lite Ultra cu Aminoteina s-a lansat si in Romania, iar Forever nu a intarziat sa ne informeze.

Ce este Aminoteina din Forever Lite Ultra?


Este vorba despre un sistem patentat de enzime despre care aflam din revista Forever din octombrie 2012.

Enzimele au fost numite „scânteia vietii”, deoarece viata, aşa cum o ştim, n-ar exista fără actiunea enzimelor, nici chiar în prezenta unor cantităti suficiente de vitamine, minerale, oligoelemente sau alti nutrienti.

Cel mai important rol al enzimelor este cel de catalizator care accelerează miile de reactii biochimice din organism şi în acelaşi timp controlează procesele vitale). Fără un asemenea catalizator, aceste reactii şi procese ar avea loc prea încet ca să poată sustine viata.

Aminoteina din noul Forever Lite Ultra este un amestec unic de enzime, creat special pentru:

Dietele bogate în proteine îngreunează procesul digestiv, deoarece reduc mişcările de peristaltism, iar enzimele proprii nu mai sunt suficiente. Astfel, o mare cantitate de proteine rămâne  nedigerată. Proteinele nedigerate conduc la o slabă absorbtie de aminoacizi.

Aici intervine Aminoteina din noul Forever Lite Ultra. Sistemul patentat de enzime ajută la:
Spor(t) si sanatate!

Etichete: , , , ,