Ce s-o mai COTYm, Angelina J.

Ce s-o mai COTYm, Angelina J.
Vrei sa gusti un strop din petrecerile acelea ca-n filme?
Vrei sa cobori din limuzina si sa atragi atentia tuturor vedetelor? Crezi ca este posibil sa traiesti un astfel de stil de viata sau este dor un vis?

Ei bine, o picatura din noul parfum Playboy VIP da viata unor fantezii... de vis.

Atentie insa! Un strop de Playboy VIP are efect "doar" 24 de ore, iar vedetele care sunt cu ochii pe tine... sunt atat de multe...

De aceea imi este si greu sa ma hotarasc pe care dintre ele sa o prind in mrejele seductiei :) COTY - COTY - COTY ... hm, merge bine cu Angelina Jolie. Care tocmai imi zambeste :)

Da, stiu ca este cu Brad, dar nu sunt gelos :) In schimb sunt atat de irezistibil incat Angelina se apropie sa ghiceasca ce aroma secreta ascunde parfumul acesta fenomenal.

Mai stiu ca o petrecere exclusivista nu tine o vesnicie, asa ca-i vin in intampinare si-i soptesc:
- Daca ar fi sa alegi dintre mine si o vedeta oarecare de aici, unde ai vrea sa mergem dupa petrecere?

Si pana sa se desprinda de mireasma irezistibila de VIP, o invit la dans, ca sa simta si mai intens mirosul COTY Playboy.

Ce s-o mai cotym, daca am trecut si de pasul acesta, nu mai are nicio sansa. Invaluita in parfumul seducator, se va uita la mine ca la singurul barbat de pe Pamant. Singurul care intruchipeaza atatea vise si momente care-i picura in suflet...

Cum au fost restul de 24 de ore? De vis si de VIP. Daca vrei sa stii ... just Press to Play!Chiar ca este un parfum de vis!

Particip cu acest articol la Super Blog 2012.

Etichete: , ,