Pentru ca miercurea fara carne a cazut intr-o zi de 10-10, m-am gandit la un meniu mai deosebit. De nota 10 si fara carne :)
Pentru de dimineata am pregatit ceva deosebit: oua de prepelita.
Nu le-a ouat cocosul de Horezu de pe farfuriuta, dar asa de frumos aratau inainte de preparare incat am zis ca merita o poza :)
La pranz imi mentin obiceiul de a consuma cruditati si am pregatit o salata de rosii, castraveti, marar, ceapa rosie, masline, lamaie si ulei de masline. Yam-Yam!
Seara dintre salata de vinete si icre de hering
... am ales
ghiveci facut in casa, alaturi de masline si verdeata.
Bineinteles in intervalul 09 - 11 o bucatica de ciocolata neagra iar ca fructe: smochine. Nu-i asa c-arata bine?
Pofta buna fara carne!Etichete: miercurea fara carne, natural, nutritie, sanatate, stil de viata