Workshop Foto - Adrian Holerga

Workshop Foto - Adrian Holerga
Cand m-am hotarat eu asa mai serios sa scriu pe blog, mi s-a parut natural ca fiecare articol sa inceapa cu o imagine sugestiva. Cat de sugestive sunt imaginile sau cat de bine reusesc eu sa le captez este alta treaba, dar chestia cu imaginea si articolul o respect.

As respecta si tehnicile fotografice daca as sti care sunt :) Acum fac fotografii in functie de  inspiratia de moment, nu prea stiu eu multe aspecte tehnice, incadrare, compozitie, lumini si altele de-astea. Fotografiez acelasi moment in mai multe moduri, apoi selectez ce mi se pare mai bun.

Ei bine, as vrea sa ma perfectionez in aceasta tehnica si am aflat despre un workshop foto venit la fix. Imaginile de mai sus promoveaza acest seminar, iar aceste tipuri de imagine le gasesc usor in articolele mele: Miercurea fara carne, Cupa Katamis, Webstock. Singura diferenta este ca la mine imaginile nu sunt asa de profi :(

Astfel incat mi-a sarit fix in obiectiv workshop-ul "Fotografie pentru companii", unde as putea invata multe lucruri utile. De exemplu, la workshop se insusesc notiuni de baza precum si metode eficiente si simple pentru fotografiile de
adica exact ce m-ar interesa si pe mine.

De ce as dori sa particip la acest curs?
Pai daca tot imi place sa fac fotografii si sa folosesc imagini pentru articolele de pe blog, macar sa le fac ca lumea. Ca sa ma bucur de frumusetea lor si eu si cititorii blogului.

Workshop-ul este sustinut de Adrian Holerga caruia ii multumesc pentru locul pus la bataie pentru bloggeri, alaturi de BlogalInitiative. Cursul are loc in Bucuresti, duminica 28-10-2012. 

Spor declansator!

Etichete: ,