Am luat o scurta pauza de la miercurea fara carne deoarece in timpul celor 9 zile de detoxifiere, dieta a fost mult mai complexa decat o zi fara carne. Dupa ce in primele 2 zile baza a fost Aloe Vera (deci inca 2 zile fara carne), zilele 3 - 9 au avut in program un meniu de 600 kcal zilnic. Vinerea trecuta am terminat detoxifierea, deci azi revenim la miercurea fara carne.
Iata si meniul zilei de miercuri fara carne ...
Pentru de dimineata avem traditionala mamaliguta cu branza si ierburi de Provence.
La pranz o
salata orientala cu cartofi, ceapa verde, patrunjel, lamaie si ulei de masline. Deocamdata am strans ingredientele, vine si poza de la pranz, proaspata si de pofta facatoare :)
Seara o rezervam pentru
icre de hering,
ca sa mearga bine apoi o bere cu alune, la fix pentru un meci de Uefa Champions League.
Pofta buna fara carne!
Etichete: Aloe Vera, bere, miercurea fara carne, nutritie, sanatate, stil de viata