Olandezii, executati la Bucuresti

Olandezii, executati la Bucuresti
La penalty. Nu e vreun titlu senzational-bombastic despre crimele de la ora 5.

Nu sunt suporter al Stelei si recunosc ca nu-i dadeam nicio sansa, mai ales dupa ce CFR-ul a luat mai multe goluri acasa decat in deplasare. Insa din primele minute am vazut ca era un meci diferit fata de cel de la Cluj. Cred ca a contat foarte mult si atmosfera de pe National Arena.

Felicitari Steaua, tuturor jucatorilor si echipei tehnice, dar in primul rand celor care i-au executat pe olandezi de la 11 m. Cu mentiuni speciale pentru Latovlevici care marcase si in timpul jocului. 

Mi-au placut mult si tanarul Filip si Chipciu, dar si Tatarusanu care s-a concentrat perfect pentru a-i spulbera pe olandezi si pe cei care-l contestau. L-am lasat la final pe Chiriches, pentru ca golul sau a fost senzational. A fost si semnalul descatusarii Stelei si tribunelor.

Mai in gluma mai in serios, daca dupa meciul tur cu Ajax se plangea Jiji ca i s-a injumatatit cota lui Chiriches dupa primul gol, dupa super-golul de la Bucuresti cred ca i s-a triplat cota :)

In rest am remarcat aroganta fotbalistilor olandezi, care deseori au fost mai balcanici decat noi si au aratat grave carente de fair-play. Din pacate pentru ei, au primit un veto pentru intrarea in schengen-ul optimilor Europa League chiar in Romania, pe National Arena.

caseta tehnica
Arbitrajul prestat de brigada italiana a fost OK, tribunele super OK iar performanta Stelei de povestit nepotilor. 
Pentru cei care n-au vazut meciul nici la TV, iata caseta tehnica.
Cei care au renuntat la bilete au avut ce regreta, iar cei care au fost la meci au fost rasplatiti.

Cel mai frumos cadou dupa aceasta calificare este dubla cu Chelsea, detinatoarea Champions League.

Felicitari lui Sergiu, colegul nostru de blogosfera care a fost la meci.
Bravo Sergiu!
Spor(t)!

Etichete: , ,