Ambasador sportiv pt. ZorileStore.ro


Ambasador sportiv pt. ZorileStore.ro
Uite ce coincidenta frumoasa! ZorileStore cauta un blogger ambasador, in timp ce eu imi cautam o pereche de pantofi de sport pentru alergare.

Si dorintele noastre s-au intalnit la BlogAwards.

Eu de felul meu sunt un blogger mai sportiv si ma pricep la mai multe sporturi: fotbal, basket, tenis, ping-pong etc.

Insa anul trecut mi-am propus sa alerg la un cros in Bucuresti si provocarea a fost mare, deoarece nu mai alergasem din scoala generala :)

Pana la urma m-am antrenat si-am alergat, chiar am ajuns in primii 50. Dar odata cu provocarea asta mi-am dat seama ca pentru alergare ai nevoie de pantofi de sport speciali, care sa preia socurile, sa nu obosesti si sa nu fortezi articulatiile si incheieturile.

Aveam niste pantofi de sport gen "buni pentru toate", insa acum vreau ceva special pentru alergat.

Si chiar daca acum suntem in plin sezon de primavara-iarna, ZorileStore.ro a inceput deja Curatenia de primavara, ocazia cu care am ochit si eu Pantofii de alergat Puma Complete Concinnity III.

pantofi pentru alergare
Adica exact calitatile pantofilor de alergat pe care-i cautam. In plus imi plac si culorile, care bat bine spre numele blogului meu, Natural, ca Aloe Vera.

Cu aceasta ocazie raportez si o mica eroare de afisare in magazinul online.

Desi am selectat filtrul "barbati" si am dat click pe imaginea de mai sus, link-ul tine cu femininele, ca tot a fost luna lor :)

E OK ce se afiseaza, numai ca eu fiind obisnuit sa ma uit si-n browser la numele link-ului am fost un pic derutat: http://www.zorilestore.ro/pantofi-de-alergat-femei-puma-complete-concinnity-iii-f-183704_02
numele link-ului
Asta sa fie baiul, ca in rest pantofii sunt "just perfect for me" :)

Particip cu acest articol la Competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”.

Etichete: ,