Raport de "purtabilitate" 2.0

Raport de "purtabilitate" 2.0
Va spuneam ca firma romaneasca Leofex cauta "purtatori" de pantofi. Adica 20 de testeri vor fi platiti sa poarte timp de o saptamana pantofii Leofex care le sunt pe plac, apoi sa transmita un feed-back.

Pentru serviciile prestate, fiecare "incercator" va incasa la purtator suma de 150 de ron. Atentie inscrierile se incheie pe 31 Martie, asa ca mai aveti la dispozitie cateva zile.

M-am bucurat sa vad ca in urma primului articol am primit feed-back de la un posibil tester si sper ca vor fi mai multi care vor aplica pentru testare.

Dar pentru ca azi era ultima zi in care mai era valabila campania Leofex pentru bloggeri (si in plus deadline la licitatia pentru pantofii Leofex casual) m-am gandit ca va fac mai multa pofta de "incaltabilitate" daca voi face chiar eu un "raport de purtabilitate".

Am pornit de la studiul de caz al pantofilor Leofex din GiftShop, iar apoi am pornit offline catre una dintre cele 4 locatii din Craiova, unde am testat pe bune o pereche de pantofi.
pantofi Leofex
Raport de purtabilitate - concluzii offline
Dupa ce am tras concluziile offline, am luat decizia de a participa la licitatia online, stiind deja pentru ce licitez. Si se pare ca n-am fost singurul care mi-am dorit "purtabilitate" pentru pantofii de la licitatie.

Raport de "licitabilitate" - conluzii 2.0
Raport de "purtabilitate" - concluzii 2.0
Pantofii Leofex sunt in trend, indicand un grad inalt de purtabilitate in randul blogosferei.

Nu ma credeti, iata si dovezile comparative
dovezile comparative
Ultrabook-ul Toshiba a fost adjudecat cu 332 puncte, in 83 de pasi de licitatie, pornind de la 250 de puncte. Au licitat 2 persoane.

Pantofii Leofex au fost adjudecati cu 279 puncte, in 260 de pasi de licitatie, pornind de la 20 de puncte. Au licitat 13 persoane.

Q.E.D.

Spor la purtator!

Etichete: , ,