Bun gasit la prima zi de Miercuri fara carne din Februarie. Fiind prima, incerc si eu azi o premiera in meniul meu :)
Pentru de dimineata am avut traditionalele icre de crap, cu masline si cascaval.
Pentru pranz am pregatit noutatea despre care ziceam, iar daca-mi iese si a doua surpriza o s-o vedeti mai incolo. Asadar am facut o salata orientala cu cartofi, masline, ceapa, marar, lamaie si ulei de masline.
Pana aici nou, in afara de... Ceva fin :) Pentru ca n-am avut ou fiert si-mi trebuia ceva care sa lege ingredientele, am pus Ceva fin de la Delaco si a iesit o salata crème de la crème:
Iata si surpriza, tot cremoasa, ai carei pasi i-am dezvaluit in
cateva imagini :)
Seara ma asteapta o
supa crema de broccoli cu crutoane si verdeturi de Provence:
Pofta buna fara carne!
Etichete: ingrediente, miercurea fara carne, natural, nutritie, sanatate, stil de viata