TicTech Craiova - 24 - 25 Februarie


TicTech Craiova - 24 - 25 Februarie
EESTEC LC CRAIOVAUN YOUTH si EVOLVE au invatat mai intai în cadrul proiectului "De la Comunităti la Comunitate", finantat de programul Heineken pentru Comunităti si dezvoltat de PRPĂTRAT cu sprijul JCI CRAIOVA.

A rezultat proiectul TicTech, derulat în perioada 24-25 februarie 2014, care are în plan să readucă atentia studentilor participanti importantei folosirii corecte a uneltelor tehnice în crearea documentelor, prezentărilor de care acestia au nevoie atât în viata academică, la facultate, cât si mai departe, în viata personală.

Excel by the Power of Word se vrea un eveniment de impact care să le ofere tinerilor sansa de a atinge performanta, de a lasa în urmă lucruri foarte bine făcute care să poată sta oricând drept dovadă a cunostintelor si abilitătilor de care acestia dispun.


Astfel pachetul OFFICE (Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Word) este predat sub un nou aspect.

TicTech le va arăta studentilor, cum în mod practic, să faca o prezentare de la zero. Mai departe, pentru a tine pasul cu noile tendinte, organizatorii vor prezenta metode noi, inovatoare, disponibile mai ales în mediul online care pot aduce un plus valoare deja clasicelor documente.

TicTech Craiova are loc in zilele de 24 si 25 Februarie la sediul facultăţii de Automatică Calculatoare şi Electronică din Bvd. Decebal, Nr. 107, la etajul 1, în laboratorul E-MEC, între orele 10:00 şi 16:00.

Inscrierile pentru Excel by the Power of Word se fac pe pagina de eveniment TicTech.

TicTech va fi continuat in 27 - 28 Februarie de proiectul Post2105.

Spor participator!

Etichete: , , , ,