Basarabia canta romaneste la Craiova

Basarabia canta romaneste la Craiova
Ieri s-au implinit 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, prilej cu care am participat la Festivalul Basarabia Cantand Romaneste.

Spectacolul a avut loc la Teatrul Colibri, in organizarea Asociatiei Studentilor Basarabeni din Craiova.

Participarea publicului a fost numeroasa, iar spectacolul de pe scena a fost pe masura, fiind prezentat de Viorica Clima.
Viorica Clima
In startul spectacolului ne-a incantat actrita Teatrului de Papusi Colibri, Alla Cebotari.Stefan Josan a recitat o poezie rascolitoareapoi a si cantat, acompaniat la chitara.Tot la chitara s-a acompaniat si Dumitru Groza.Valeria Barbaros ne-a scos un pic din amorteala.Alina Amon ne-a impresionat nu o data,ci de doua ori.Actorii Teatrului Colibri si studentii basarabeni au recitat versuri, 
versuri rascolitoareDar surpriza serii a fost prezenta pe scena a lui Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul regretatilor Ion si Doina Aldea-Teodorovici.
Cristofor Aldea-Teodorovici
Venit impreuna cu Ansamblul Ion Aldea-Teodorovici de la Chisinau, Cristofor a avut numai cuvinte de lauda la adresa Craiovei.Din pacate bateriile s-au descarcat exact cand a inceput concertul,insa incarcatura sufleteasca este greu de explicat prin imagini.
Basarabia canta romaneste
Va las cu mai multe imagini cu Basarabia cantand romaneste.

Spor fratesc!

Etichete: , , ,