Ce-as vrea de la Media Galaxy Craiova

Ce-as vrea de la Media Galaxy Craiova
Stiti deja ca se va deschide Media Galaxy Craiova. In primul rand sa-i uram bun venit in orasul nostru, apoi sa ne spunem si ofurile si dorintele :)



Eu mi-as dori un Smart TV. Poate chiar doua, pentru ca TV-ul din dormitor da semne de oboseala, iar in sufragerie vrea o schimbare a mea sotie.

TV-ul vechi si obosit are o marca pe care cei care au azi LG-uri nici nu si-o mai amintesc. Nu cred ca mai stie cineva de Gold Star :)

Asa ca daca a venit timpul schimbarii, sa-l schimb cu ceva in pas cu vremea. Ma gandesc la un Smart TV si ma bucur ca pot sa probez asa ceva la Media Galaxy. Am vazut ca magazinul va dispune de specialisti si spatii demonstrative si abia astept sa aflu toate detaliile despre un Smart TV.

Daca tot sunt eu mereu pe internet, macar sa conectez si TV-ul la obisnuintele mele 2.0. Chiar sunt curios cum merge si nu m-as mira ca asteptarile mele sa fie depasite.

Am vazut ca am de unde alege, dar vreau ceva pe masura cerintelor mele si mai ales personalizat pentru buzunarul meu.

M-am bucurat sa aud ca la Media Galaxy vor fi cele mai mici preturi din online si offline, asa ca... sa vina deschiderea oficiala.

Ne vedem pe 28 Martie la Media Galaxy Craiova!

Spor deschizator!

Update: Iata si ofertele speciale Media Galaxy.

Etichete: , , ,