La doctor, cu suferintele interioare

La doctor, cu suferintele interioare
Deja stiti ca sunt preocupat de sanatate si mai ales de preventie. Incerc sa am un stil de viata cat mai sanatos, ceea ce ma fereste de vizite la medic sau de medicamente.

Acum insa... n-am ce face si trebuie sa ma prezint la doctor. Preventiv, am ales sa consult un doctor de interior, pardon, interioare. Decoratiuni interioare.

Am o problema care "ma baga-n boala" si-am zis sa nu incerc eu cu leacuri babesti, mai ales ca este vorba despre sufragerie.

Suferinta mea interioara vine din copilarie, cand era la moda sa ai toti peretii sufrageriei incarcati si mobila cat cuprinde. Nu-mi placea pentru ca locul era foarte aglomerat, asa ca atunci cand m-am asezat la casa mea, sufrageria a devenit foarte aerisita.

O mini-biblioteca pe un perete,
mini-biblioteca
un coltar (pe-un colt, normal :), o masuta de cafea (dar mai mult de laptop) si...
coltar si masuta de laptop
o masa-suport pentru televizor (imaginea de inceput). Cam astea sunt ingredientele din sufragerie, plus multe plante, natural.

Si sunt ok asa cum sunt, dar... in spatele coltarului sunt 2 pereti goi, pe care ma gandesc sa-i mai inveselesc.

Am vazut la Doctor Deco, specialistul in decoratiuni, un abajur cu fluturi si ma gandeam cum ar arata fluturii proiectati pe perete.

Nu vreau sa vad neaparat fluturi pe pereti, dar m-am gandit natural la o astfel de solutie pentru a umple golul, peretii ramanand aerisiti in acelasi timp :)

Ceva de genul asta, dar nu asa de incarcat:
perete proiectat
Sursa foto
Acum nici pomi verzi pe pereti n-as vrea, dar asa niste frunze de Aloe Vera si cateva flori, plante sau ceva natural cred ca ar da bine. Insa nu da bine pe factura de electricitate, iar eu prefer lumina naturala. As pastra lustra mea vintage, iar un astfel de abajur natural ar fi o solutie doar pe timp de seara.

Asa ca m-am gandit la niste rafturi lucrate manual.
rafturi lucrate manual.
Ce spuneti dom' doctor, se potriveste la mine pe perete sau da ca nuca-n perete? Este mai degraba pentru spatii verticale? Peretele meu gol fiind mai mult orizontal decat vertical, m-am gandit ca poate ar merge mai bine un arbore cu tablouri.
arbore cu tablouri
Nu neaparat sa pictez arborele pe perete, dar seara cand pun abajurul natural sa apara si crengutele-plantutele din umbra.

conglomerat de tablouri
Am gasit in reteta Doctor Deco si varianta tablourilor in partea mai mica a peretelui.

Ce spuneti dom' doctor, se potriveste reteta asta generala pentru interiorul meu?

Acum, cat imi recomandati Dvs. ceva, dom' doctor, sa va mai spun si despre alte mici suferinte interioare.

masuta imbatranita
Masuta (de lemn, de cafea, de laptop etc.) a primit-o soata mea zestre si este ca un membru al familiei. Ne-am obisnuit cu ea, dar s-a cam deteriorat in timp, ca sunt vreo 20 de ani de la nunta. Am vazut la premii o masuta tot din lemn, care-mi face cu ochiul acela albastru :)

Ce ziceti dom' doctor? S-ar potrivi pentru a inlocui masuta mea suferinda? Sau trebuie ceva mai personalizat?

Ok, daca tot am dat din colt in colt, cum facem cu colturile? Ca am un colt gol in spatele canapelei-coltar si n-am idee ce-as putea sa pun acolo, desi stiu ca ar merge ceva. Dar ce?

Sper ca nu v-am imbolnavit si pe Dvs. cu suferintele mele interioare si mai sper ca reteta de la Doctor Deco sa contina cele mai bune remedii!

Daca nu sunt suficiente informatiile furnizate online, ma prezint si pentru o consultatie offline la cabinet. Pardon, la magazinul din Str. Blanari nr. 12, Bucuresti.

Spor redecorator!
doctor deco

Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2014!

Etichete: , , , , ,