Hai cu bicicleta prin Craiova!

Hai cu bicicleta prin Craiova!
De cand nu te-ai mai plimbat cu blicicleta prin Craiova? Daca-ti era dor, hai sa-ti fac pofta.Acum hai sa reformulez si intrebarea :)

Te-ai plimbat vreodata cu bicicleta prin Craiova, cu masina de politie in fata, ca la Turul Frantei?

Poti sa participi alaturi de alti biciclisti la aceasta isprava, Joi, 22 Mai, ora 17:30 chiar daca nu ai bicicleta.

JCI Craiova, organizatorul evenimentului, iti inchiriaza gratuit o bicicleta, cu conditia sa ai la tine un act de identitate, sa te inscrii online si sa vii imbracat office/casual office (nici in costum cu papion, nici in trening, ci imbracat cu pantaloni si camasa).

Ai toate detaliile evenimentului astfel incat te invit sa te inscrii si apoi sa biciclim prin Craiova. Daca inca nu esti convins, iata inca un motiv.

Pentru bloggerii care apreciaza acesta isprava am pregatit o campanie Blogal Initiative, iar organizatorii ii innobileaza cu titlul de "JCI Rider" si cu mici surprize pe toti bloggerii participanti. Defilarea pe biciclete se incheie cu o sesiune de socializare.

Atentie! Fiind o isprava minunata si campania tine... cat o minune, adica 3 zile, pana pe 21 Mai, ora 23:59.

Dam o pedala prin Craiova?

Spor pedalator!

Update:
Daca te-ai inscris pentru eveniment si n-ai bicicleta, trebuie sa fii la intrarea in parc (statuia cu cai) la ora 17:30, cu un document de identitate pentru a inchiria gratuit o bicicleta. Informatii suplimentare la numarul de telefon din detaliile evenimentului.

Etichete: , , , ,