Craiova Blog Meet de Septembrie

Craiova Blog Meet de Septembrie
S-au cam ingramadit evenimentele blogosferice la final de Septembrie, dar nu ne plangem.

La Webstock 2014 am fost 7 craioveni, iar olteni si mai multi. Nici nu ne-am revenit dupa Webstock ca a venit si Craiova Blog Meet.

In premiera la Blog Meet au fost Raluca si Vali
Sanda (Ralucaok) si Vali
iar in randul premierelor la bowling i-am trecut pe Cosmin
Cosmin cu dragoste de bowling
si Vero.
Vero la bowling
Am pastrat traditia prezentarilor bloggerilor si blogurilor, in varianta scurta, apoi inainte de trecerea la bowling am facut si traditionala poza de grup. In imaginea de inceput, de la stanga la dreapta, iata si prezenta:
La bowling am folosit in sfarsit voucherul de la Club Q. Multumim frumos! Am pastrat traditia doar la prima tura, cand am fost pe primul loc. 
In tura secunda ne-am confruntat cu cei mai buni jucatori de pe ambele piste 
pista a doua
si am terminat pe locul doi dupa Cretu. Deh, omu' odihnit, venit din vacanta :) Plus ca si-a dorit mai mult victoria :))
scor final
Eu am vrut sa fac o figura frumoasa, dar oboseala acumulata s-a combinat cu cobelile din public si... asta sa fie baiul :) Oricum, figura cea mai frumoasa a facut-o Costi. Noi ne-am batut intre noi ca baietii, el s-a rasfatat intre fete pe pista a doua :)
la bowling
A propos de cobeli, am avut si-un moment artistic, dar pana cand nu apare filmarea va las sa ghiciti :)Urmatorul Craiova Blog Meet va fi Duminica, 26 Octombrie ora 19:30, tot la Club Q.

Spor!

Etichete: , , ,