A fost Craiova Blog Meet #35 Ianuarie

A fost Craiova Blog Meet #35 Ianuarie
O facuram si pe-asta. Ieri am dat startul intalnirilor Craiova Blog Meet din 2015. A fost #cudetoate, pornind de la discutii si proiecte, trecand prin pizza si bere si terminand cu bowling.

Ca de obicei am avut si invitati noi. Gabi si Sandra ni s-au alaturat la Blog Meet, dupa ce Sandra a fost cu bloggerii la Filarmonica.
Gabi si Sandra
Mai tarziu a aparut si Bogdan.
Bogdan Vasile
In poza de grup ne-am adunat 25 de persoane, bloggeri si oameni :) Iata si prezenta, de la stanga la dreapta in ordinea numerelor de pe tricou, din imaginea de la inceput:
A fost si Cristina, chiar daca nu apare in poza de grup.
Coana Creata
Apare insa in clasamentul de la bowling, pentru ca... a inceput campionatul blogosferic. Daca in total am fost 26, impartiti in mod egal intre baieti si fete, la bowling ne-am incumetat doar 12, impartiti din nou pe 2 piste.

In calificari, pe pista nr. 5 s-a evidentiat Sergiu,
pista 5
iar pe pista nr. 6, subsemnatul :)
pista 6
Dupa calificari am facut un turneu final, pe care l-am castigat la mustata :) Mustata lui Cristi, evident :)))
turneu final
Ca sa fim corecti, trebuie sa spunem ca desi in clasamentul final Sergiu e pe locul 3, la golaveraj are cele mai multe puncte.

Urmatoarea intalnire Craiova Blog Meet va fi Sambata, 07 Februarie, tot la Club Q. Inca n-am stabilit ora, dar am stabilit ca este Blog Meet aniversar de 3 ani, cu traditionalul tort facut de mama lui Geordan si alte surprize. A propos, ne onoreaza si Geordan cu prezenta, astfel incat putem sa spunem de-acum ca va fi Craiova Blog Meet aniversar international :)

Spor!

Etichete: , , , ,