Ziua pentru Constientizarea Autismului

Ziua pentru Constientizarea Autismului
2 Aprilie este Ziua Internationala de constientizare a autismului. In Craiova, aceasta zi a fost marcata printr-un concert caritabil in sprijinul copiilor de la ANCAAR Craiova - Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania.

Intrare a fost pe baza de invitatii, iar banii stransi au mers in sprijinul copiilor de la ANCAAR Craiova.
Daruri din inima
Daruri din inima s-a numit concertul sustinut de Generatia Folk si invitatii sai, spectacol realizat cu sprijinul Asociatiei Culturale Amon pe scena Filarmonicii Oltenia Craiova.
Alina Amon
A prezentat Alina Amon, pe care am vazut-o cantand odata cu Basarabia, in urma cu ceva vreme.

Melodia "Niciodata sa nu-i uitam pe cei mai tristi ca noi" a fost scrisa parca pentru acest eveniment.I-am cunoscut si pe cei mai mici folkisti, cei de la Mini Generatia Folk,apoi au urmat micro-recitalurile. Rand pe rand au venit in fara microfonuluiGeorgiana Titoiu, care (nu mi s-a parut doar mie), are ceva din Ada Milea


Andrei Fabian
Andrei FabianIani Anoiu
Iani AnoiuAu revenit apoi in formula completa,din care s-a desprins pentru o melodie grupul Strings (Alexandra Turbatu, Teodora Tanciu, Miruna Pavel, Katy Ancuta si Carmen Andreea)
Grupul Strings

Au urmat alti membrii mai vechi ai Generatiei Folksi Eduard Simeanu
Eduard Simeanu
Un moment deosebit a fost realizat de Madalina Amon si Mircea Suchici,
Madalina Amon si Mircea Suchici
intr-un duet folk-simfonic,cu care ne-au incantat pe parcursul mai multor melodii.Partea a doua a concertului a incaput pe mana si chitara lui Emeric Imre,
Emeric Imre
care ne-a incantat cu melodii mai noi,sau mai vechi,inclusiv melodii cu subiecte de dinainte de '89, care m-au inspirat pentru o inregistrare in alb-negru :) Spectacolul s-a incheiat cu Emeric Imre si Generatia Folk in picioare, la fel ca toata sala.
Emeric Imre si Generatia Folk
De remarcat faptul ca sala a fost plina
Filarmonia Oltenia plina la concertul caritabil
si a participat activ la spectacol.
participare activa
Felicitari organizatorilor si artistilor, am mai fost mai demult la un concert caritabil in sprijinul ANCAAR, dar atunci muzica s-a inlantuit cu dansul, acum a fost doar muzica si i-am descoperit pe tinerii minunati din Generatia Folk.
Generatia Folk
Spor incantator!

Update: 5 mituri legate de autism

Etichete: , , , ,