Ponta. Victor Ponta. Cu P de la... ?


Ponta. Victor Ponta. Cu P de la...
© Citykot | Dreamstime.com - Corruption In Politics Photo
Ar putea fi de la Pilda. Dupa ce a declarat ca "a venit la DNA ca orice  om normal", prima impresia a fost ca a luat gresit cu copy si paste, desi nu se potriveste. Oamenii normali nu ajung la DNA, cu atat mai putin orice om normal. Declaratia mi-am adus aminte de o intamplare, tot cu iz de inchisoare.

Eram la festivitatile de 1 Decembrie in Craiova, printre cei care au avut un discurs fiind si Solomon, fostul primar al Craiovei (proaspat lasat in libertate sub supravegehere, inainte de a fi condamnat definitiv).
El s-a adresat senin celor prezenti cu o formulare in genul "vad  aici multi oameni asemeni mie". Rumoarea celor prezenti (nici anchetati si nici condamnati) nu l-a impiedicat  sa continue in acelasi stil, incercand sa se identifice cu poporul. Cam la fel incearca si Victor Ponta sa se puna in pielea unui cetatean de rand. Cred mai degraba ca este in pielea lui Solomon si ca paseste deja pe urmele lui.

Ar putea fi de la Procuror. Sau de la Panait. Si in acest caz tot spre prima litera din Penitenciar se indreapta, dar nu-i bai. Si Adrian Nastase a scris carti pe-acolo, iar acum tine conferinte despre "Viitorul lui Nicolae Titulescu" si lanseaza carti despre Presa, de la A la N... Revenind la-ntrebare, viitor de aur micul Titulescu are.

Ar putea fi de la Parlament, dar vazand stransura de-acolo, nu-mi fac mari sperante.

Ar putea fi de la Parteneri, care-l vor tine in brate doar pana cand procentele in sondaje vor incepe sa-i afecteze in mod direct, dar la fel de bine ar putea fi de la Pecuniar.

Ar putea fi de la Photoshop, deoarece nefrecventabilul nu se va mai fotografia cu personalitati din orice domeniu. Chiar sunt curios ce rang vor avea cei care vor veni in vizita oficiala in Romania sau cine-l va mai primi in vizitele externe.

Ar putea fi de la Premier, de la Patriotism sau de la Personalitate, dar ma tem ca este doar p-ul din deputat sau portia din placinta.

Spor pilduitor!

Etichete: , ,