Legrand si Valena Life la Craiova

Legrand si Valena Life la Craiova
Nu ma dau grande ca as fi meserias in domeniu, dar o priza prin casa sau un intreupator mai schimb din timp in timp. Insa mi-am cam schimbat parerea despre astfel de mecanisme, cand am vazut cate detalii sunt luate in calcul la proiectarea IN'MATIC: fiabilitate, siguranta, interconectare, adaptabilitate, timp de conectare etc.
Valena In'matic de la Legrand
Cu alte cuvinte, am fost la prezentarea sustinuta de Legrand cu ocazia lansarii gamei Valena Life.
Prezentare Legrand Valena Life
Lansarea oficiala va fi pe 17 Septembrie, iar la inceputul anului 2016 va fi lansata in Romania si Valena Allure, dar pana atunci am participat la prezentarea sustinuta de Bogdan Gheorghiu, Marketing Manager Legrand Romania.
Bogdan Gheorghiu
A urmat un workshop menit sa demonstreze ca noul mecanism IN'MATIC este cu 50% mai rapid la conectare/deconectare.
In'matic, cu 50% mai rapid la montare
Meseriasii care efectiv vor lucra cu aceste mecanisme le-au si probat in premiera, inainte de aparitia in magazine, fiecare dintre noi avand ocazia sa devina cu 50% mai IN'(de)MA(na)TIC.
workshop si demo IN'MATIC
Am schimbat doua vorbe si cu Carmen Ungureanu, Specialist Comunicare Legrand Romania, care la intrebarea daca Legrand comunica si cu bloggerii, mi-a zis ca din pacate bloggerii nu sunt foarte activi. Am zis sa-i schimb un pic parerea cu ajutorul acest articol si cu cateva imagini.

Multumesc Elprest pentru invitatie,
Multumiri Elprest pentru invitatie
daca vor mai fi ocazii voi fi la fel de activ si online si offline.

Spor inovator!

Etichete: ,