Daca doriti sa va reamintiti

Maria Tanase Simfonic
Va spuneam ca Maria Tanase Simfonic a fost un eveniment la puterea 102 si v-am promis ca revin cu cateva momente inregistrate de la spectacolul in care si-au dat concursul Balanescu Quartet, Loredana, Agurida, Orchestra Simfonica si Corala Academica ale Filarmonicii Oltenia.

M-am luat cu treaba si a trecut aproape o saptamana de la concert, astfel incat nu mai are sens sa actualizez articolul initial ci voi posta aici cateva fragmente.

Bineinteles, vibratia pe care am simtit-o in Sala Polivalenta nu este aceeasi, dar tot s-a ridicat parul pe mine de cateva ori si la retrospectiva. Felicitari Vlad Dragulescu pentru initiativele de acest fel!

Balanescu Quartet si Corala Filarmonicii OlteniaBalanescu Quartet si Orchestra Filarmonicii OlteniaBalanescu Quartet la Craiova - Maria Tanase SimfonicBalanescu Quartet si Loredana - Lume, sora lumeLoredana - Corala Academica si Orchestra Filarmonicii OlteniaLoredana - Marioara de la Gorj - Maria Tanase SimfonicLoredana - Maria Tanase Simfonic - ultima melodieSpor incantator!

Etichete: , ,