Croatia la Europa Season in Craiova

Croatia la Europa Season in Craiova
Am fost ieri la concertul neconventional al Croatiei la Europa Season.

In cadrul special oferit de Muzeul de Arta din Craiova, pianistul Ante Sladoljev, student al Academiei de Muzică din Zagreb, a inceput recitalul cu un postludiu de muzica contemporana croata.
recital la Muzeul de Arta din CraiovaA trecut prin ritmuri de Franz Schubert...Si a incheiat cu preludiul lui Bach.Dar nu inainte de a raspunde intrebarilor. Asa am aflat ca dupa absolvirea Academia de Muzica la pian, acum urmeaza urmeaza cursurile pentru dirijori si ca a condus cateva spectacole importante.
dialoguri neconventionale
A primit cu placere invitatia noastra de a face o poza cu bloggerii si asa s-a incheiat debutul "croat" in Europa Season!
poza cu bloggerii
Joi insa avem ocazia sa-i cunoastem pe protagonistii concertului de Vineri, dirijorul Miran Vaupotic si soliştii Ivana Levak Vaupotic (bandoneon) si Frane Verbanac (chitară).

Am aflat de la Vlad Dragulescu ca bandoneonul este un acordeon "un pic mai complicat", astfel incat abia astept sa vad in premiera un astfel de concert Vineri, 01 Aprilie, de la ora 19:00, la Filarmonica Oltenia Craiova. Nu e pacaleala, va astept sa va convingeti, mai ales ca este vorba despre 3 prime auditii:
Spor incantator!

Etichete: , , , ,