Succes Baia Mare! Poate data viitoare...

Succes Baia Mare! Poate data viitoare...
Daca va mai exista o data viitoare... 

Spuneam ieri ca merg la meciul de handbal cu HCM Baia Mare ca sa le incurajez pe fetele de la SCM Craiova si sa le aplaud in primul rand pe tricolorele de la HCM Baia Mare. Nu se astepta nimeni sa bata Craiova iar scorul final a risipit toate indoielile.
scor final
Ne-am fi asteptat insa ca la finalul meciului handbalistele de la Baia Mare sa faca un tur de onoare, mai ales ca suporterii le-au chemat de mai multe ori.

Echipa din Baia Mare a fost aplaudata la inceputul meciului, jucatoarele care au jucat la Craiova in sezonul trecut n-au fost apostrofate si multe din fazele de super-handbal ale baimarencelor au fost aplaudate la scena deschisa.
fostele componente ale Craiovei
Si daca in alte sali de handbal Paula Ungureanu sau Allison Pineau au fost huiduite, la Craiova a fost exact invers. Fratuzoaica a primit aplauze, atmosfera a fost foarte relaxata iar la inceputul meciului mascota Craiovei impreuna cu Pineau si Jezic faceau miscari de dans :) 

Paula n-a jucat dar si asa la la final a fost asteptata de fani la poze. In concluzie, atmosfera ar fi fost potrivita pentru un astfel de tur de onoare. "Bafta cu Budućnost" le-am spus oricum jucatoarelor care au venit la margine, Ana Tanasie, Ionica Munteanu sau Paula Ungureanu, dar ar fi avut alta valoare si incarcatura daca mesajul era transmis intregii echipe.

"Nu vin mah, sunt fasonate", au zis cativa si au plecat. Cei mai ambitiosi au stat pana la final si au reusit sa se fotografieze cu favoritele. Nu cred ca fetele de la Baia Mare sunt "fasonate", dar poate, cu atatea griji sportive si administrative, nu s-au gandit ca un astfel de moment colectiv poate fi unul de normalitate. Nici macar Relu Rosca nu s-a gandit :(
poze cu favoritele
Poate nu-si dau seama ce emulatie handbalistica au starnit dupa meciurile de la Mondiale, victoria cu Norvegia si calificarea la Olimpiada. Si cat de important ar fi fost mai ales pentru copiii veniti la marginea terenului sa dea mana pe rand cu toate vedetele din echipa si sa le ureze succes in Champions League, indiferent ca era vorba de romancele noastre sau de jucatoarele din strainatate.

Asta este, poate data viitoare, daca mai va mai exista o data viitoare pentru Baia Mare.

Bafta cu Budućnost!

P.S.
Budućnost inseamna viitor.

Etichete: , , ,